Er du blandt de heldige, der har vundet Stenens tid?

Johan Ottosen skriver allerede på efterfølgeren til Stenens tid. Foto: Charlotte Korshøj

Johan Ottosen skriver allerede på efterfølgeren til Stenens tid. Foto: Charlotte Korshøj

Der er mange måder at læse e-bøger på. Nogle bruger en smartphone, andre en iPad og andre igen læser elektroniske bøger på en decideret e-bogslæser hvad enten der er en Sony-model, en Pocketbook eller måske en Kindle.

Nogle bruger også deres pc til at læse e-bøger på. Sitet BookSnob er et godt sted at begynde, hvis du vil have tjek på, hvad en e-bogslæser egentlig er – og hvilke fordele/ulemper der er ved de e-læsere, der findes på det danske marked. Læs mere lige her

Jeg læser selv e-bøger på min iPad, og det synes jeg fungerer rigtig godt. Jeg ELSKER fysiske bøger, men e-bøger er altså et genialt supplement til de fysiske bøger. De fylder ikke i reolerne, der allerede er temmelig belastede. De er ofte billigere end fysiske bøger – og så kan man nemt have dem med over alt.

Har Lotte Hindsberg, Jette Larsen, Jan Bonde Tejlmand, Betina Petersen og Cathrine ikke en e-bogslæser, så skal I måske låne eller anskaffe jer en. I har nemlig alle vundet Stenens tid som e-bog. Send mig jeres mailadresser  på mail@rebekkaand.dk –  så får I en signeret e-bog tilsendt af forfatteren.

Kommer du forbi Krimimessen 2013 i Horsens i næste weekend, så kan du møde forfatteren til Stenens tid, Johan Ottosen. Søndag klokken 13.00 taler han i Vesthallen med Henrik Palle om bogen. Du kan møde flere krimidebutanter på messen. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Abboner på nyheder via mail

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Indland af Arne Dahl, Modtryk

Læs mere om bogen her