Mød mig her

2018:

Lørdag og søndag den 17. og 18. marts 2018: Mød mig på Krimimessen i Horsens. (Opdateres.)

Onsdag den 28. februar 2018: Mød mig på Skanderborg Bibliotek klokken 19. Som optakt til Krimimessen i Horsens fortæller jeg om nogle af de forfattere, du kan møde på årets messe. Jeg giver dig også en indsigt i de forskellige krimigenrer, ligesom der vil være konkurrence, hvor du kan vinde aktuelle bøger. Pris: 75 kroner. Billetter kan købes her

2017:

Søndag den 12. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Kl. 13.15-13.30 holder jeg et lille oplæg på Skriveværkstedets stand: Fem gode råd til at lykkes med din krimi.

Kl.14.00-14.30 interviewer jeg forfatter Jan Thiele, der er aktuel med krimien Falddato på EgoLibris scene.

Lørdag den 11. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Fredag den 10. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Kl. 17.45-18.00 holder jeg oplæg på Skriveværkstedets stand: Fem gode råd til at lykkes med din krimi.

Onsdag den 25. oktober 2017: Skriveværkstedets Skrivecafé hos Sjak 27 i Mejlgade i Aarhus:  Jeg holder oplæg om dialoger og replikker. Pris 150 kroner. Læs mere om arrangementet her

Søndag den 21. maj 2017: Vild med ORD på Dokk1 i Aarhus: Jeg er moderator på debat mellem krimiforfatter Lotte Petri og Steffen Jacobsen om terror i krimilitteraturen. Kræver billet.

Lørdag den 20. maj 2017: Vild med ORD på Dokk1 i Aarhus. Jeg holder et små oplæg: Fem gode råd til at lykkes med din krimi og Fem klassiske debutantfejl. Arrangementerne er gratis.

Mange hilsner fra

Rebekka Andreasen, Vild Med Krimi

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Abboner på nyheder via mail

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Indland af Arne Dahl, Modtryk

Læs mere om bogen her