Optagelserne til ny James Bond-film begynder mandag

Optagelserne til den kommende James Bond-film går i gang på mandag. Mens du venter på, at filmen får premiere om godt et års tid, kan du kaste dig over Ian Flemings bøger, som forlaget Rosenkilde & Bahnhof genudgiver.

Optagelserne til den kommende James Bond-film går i gang på mandag. Mens du venter på, at filmen får premiere om godt et års tid, kan du kaste dig over Ian Flemings bøger, som forlaget Rosenkilde & Bahnhof genudgiver.

Film: Tidligere i dag på et pressemøde i Pinewood Studios lidt uden for London blev detaljer om den nye James Bond-film afsløret. Filmen kommer til at hedde Spectre og får premiere november 2015.

Det er den 24. film i rækken, og igen skal Daniel Craig spille agent 007.  Jeg har altid elsket figuren James Bond. Og jeg synes, at Daniel Craig er fantastisk i den rolle.  En anden af mine favorit-bond’er er selvfølgelig Sean Connery.

Bond-baben bliver denne gang den 29-årige franske skuespiller Léa Seydoux, der især er kendt for filmen Adèles Liv. På rollelisten er også italienske Monica Bellucci, tysk-østrigske Christoph Waltz og  britiske Ralph Fiennes, der har overtaget rollen som M efter Judi Dench.

Forberedelserne til filmoptagelserne er i fuld gang, og på mandag skal de første scener til James Bond nummer 24. skydes. Spectre skal optages i bl.a. Mexico City, Rom, i Østrig og så selvfølgelig i London, og optagelserne vil tage cirka syv måneder. Det er folkene bag den forrige Bond-film, Skyfall, der står for manuskriptet. Glæder mig allerede til at se filmen.

PS: Forlaget Rosenkilde & Bahnhof udgiver de 14 ikoniske bøger om James Bond, som Ian Fleming skrev. To novellesamlinger og 12 romaner. Bøgerne har nye forord af den danske Bond-ekspert Rasmus Paaske Larsen og nye, lækre covers.

PPS: På YouTube kan du se et klip fra tidligere i dag, hvor filmens instruktør Sam Mendes præsenterer skuespillerne. Og du kan se en fancy Aston Martin kaldet DB10, som er blevet specialbygget til Bonds eskapader i den kommende film. Se klippet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Abboner på nyheder via mail

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Indland af Arne Dahl, Modtryk

Læs mere om bogen her