Så er der krimier på vej til tre heldige

Stort tak til alle jer, der deltog i konkurrencen Det har været en  fornøjelse at læse om jeres krimioplevelser – gode som mindre gode.

Jeg har fået hjælp af sitet her til at trække tre vindere. Det vil sige, at det er Erik Boje (3) Katti Dreier (4) og Kathe Hansen (20), der har vundet. Send mig jeres adresse på mail@rebekkaand.dk – så er der Ferdinand von Schirachs forrygende kriminoveller på vej til Erik og Katti. Og Fædrenes Synder af Christian Steener Eriksen på vej til Kathe. Tak til Gyldendal og Skriveforlaget for at sponsere bøger. God læselyst til jer alle. Stay tuned. Ny konkurrence på vej om et par dage.

 

sidste vindervindertal 3vindertal 1

 

 

 

En kommentar til Så er der krimier på vej til tre heldige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Abboner på nyheder via mail

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Indland af Arne Dahl, Modtryk

Læs mere om bogen her