Smuglæs i Mirakelmageren – og se om du har vundet Østergaard-krimi

Ja, pigtråd er der stadig på det gamle fængsel i Horsens. Men jeg er ikke sikker på, at exit-skiltet sad der indtil 2006, hvor fængslet virkelig var fængsel.

Ja, pigtråden er der stadig. Men jeg er ikke sikker på, at exit-skiltet sad der på muren på indersiden af det gamle fængsel i Horsens indtil 2006, hvor fængslet virkelig var fængsel. Krimimessen 2014, der netop er overstået, havde både besøg af Jens Østergaard og Jussi Adler-Olsen.

Se om du har vundet Ritualet af Jens Østergaard. Og læs allerede nu nogle sider af Jussi Adler-Olsens kommende thriller Mirakelmageren.

Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen om at vinde Ritualet af Jens Østergaard. Nu kan to heldige bloglæsere lære hans hovedperson Thomas Nyland bedre at kende.

Lisbeth Maja Sørensen – send din adresse til mail@rebekkaand.dk – så er der en bog på vej til dig i god gammeldags fysisk form.

Tanja Jensen – brug samme mail til at sende mig din mailadresse. Så er der en e-bog på vej til dig. Og til alle jer andre, der gerne vil læse Ritualet, så kan I bl.a. finde den her

PS: Krimimessen, der netop er overstået, er andet og mere end Jussi Adler-Olsen, hvilket du også kunne læse i min reportage fra krimimessen her Men vi er nok mange, der følger interesseret med i, hvad den mand foretager sig. Du kan allerede nu læse et kort uddrag af  den næste bog om Afdeling Q, der har arbejdstitlen Mirakelmageren.

Det bliver sjette bog om Afdeling Q og Carl Mørck, der udkommer til efteråret. Læs med lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Abboner på nyheder via mail

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Indland af Arne Dahl, Modtryk

Læs mere om bogen her