Hvilken bog matcher din smag?


Snup Liveboox BogMatch-test og få anbefalet to bøger.

Snup Livebooxs BogMatch-test og få anbefalet to bøger.

Test: Mangler du inspiration til sommerferielæsning? Så snup en BogMatch-test.

Svar på fem spørgsmål og få anbefalet to bøger, der matcher din smag. BogMatch er en sjov lille test, der giver dig inspiration til godt læsestof. Bag testen står Liveboox.com, der er en dansk netboghandel for e-bøger og lydbøger.

Jeg vil ikke røbe, hvordan mit BogMatch ser ud. Er du trofast læser her på bloggen, ved jeg jo, at vi deler samme smag. Og det kan jo være, at du får fuldstændig samme match, som jeg fik. Jeg vil dog gerne røbe, at testen ramte plet. Den ene bog har jeg allerede læst. Jeg har også anmeldt den tidligere her på bloggen.

For mig hører sommerferie og masser af bøger sammen.

Bøger kan heldigvis nydes både fra strandkanten med udsigt til blå himmel og høj sol – og indendørs, hvis solen svigter. Foto: Rebekka Andreasen

Den anden bog, som jeg har hørt meget godt om, overvejer jeg at tage med på ferie. Hvis solen svigter, når min ferie nærmer sig, så har jeg i det mindste godt læsestof til dovne timer i sommerhuset på Fyn. Jeg vil dog gerne afsløre, at testens anden bogmatch hverken er en gør-det-selv-bog, en chick-litt-roman eller en biografi.

Du kan tage BogMatch-testen her

God fornøjelse.

Indlægget her er et sponsoreret indlæg, der er skabt i samarbejde med Liveboox.

PS: Hvis du gerne vil vide, hvordan testen er lavet, kan du læse mere om BogMatch her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.