Mød mig her

2018:

Mandag den 19. november 2018: Risskov Bibliotek, Fortebakken 1, klokken 19.30. Jeg anbefaler 15 gode krimier og fortæller lidt om forfatterne bag. Du kan også høre om et par af de tendenser, der præger krimigenren netop nu, ligesom jeg fortæller lidt om det at blogge om bøger. Billetter koster 50 kroner, og du bestiller dem her

Onsdag den 7. november 2018: Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek klokken 19. Bogcafé med krimiguf, hvor jeg fortæller om 15 gode krimier, du bare skal læse. Billetter inklusiv kaffe og sødt 50 kroner. Se mere om arrangementet og bestil billetter her

Tirsdag den 12. november 2018: Skriveværkstedets SkriveCafé hos Sjak 27 i Mejlgade 27 i Aarhus. Tilmelding og mere info her

Fredag den 26. oktober – søndag den 28. oktober 2018: Mød mig på BogForum. Lørdag den 27. oktober klokken 14.35 interviewer jeg Hammer og Hammer på Gyldendals Tranescene. Og søndag den 28. oktober klokken 12 på scenen ved People’s Press interviewer jeg Inger Wolf.

Torsdag den 11. oktober 2018: Skriveværkstedets SkriveCafé hos Sjak 27 i Mejlgade 27 i Aarhus. Tilmelding og mere info her

Lørdag og søndag den 17. og 18. marts 2018: Mød mig på Krimimessen i Horsens.

Onsdag den 28. februar 2018: Mød mig på Skanderborg Bibliotek klokken 19. Som optakt til Krimimessen i Horsens fortæller jeg om nogle af de forfattere, du kan møde på årets messe. Jeg giver dig også en indsigt i de forskellige krimigenrer, ligesom der vil være konkurrence, hvor du kan vinde aktuelle bøger. Pris: 75 kroner. Billetter kan købes her

2017:

Søndag den 12. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Kl. 13.15-13.30 holder jeg et lille oplæg på Skriveværkstedets stand: Fem gode råd til at lykkes med din krimi.

Kl.14.00-14.30 interviewer jeg forfatter Jan Thiele, der er aktuel med krimien Falddato på EgoLibris scene.

Lørdag den 11. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Fredag den 10. november 2017: Mød mig på Skriveværkstedets stand på BogForum, Bella Center. Gratis manuskriptvurdering hos mig, og også hos redaktørerne Heidi Korsgaard, Katja Berger og Helle Schoubye. Aflever op til 2 A4-sider på standen og få en personlig samtale.

Kl. 17.45-18.00 holder jeg oplæg på Skriveværkstedets stand: Fem gode råd til at lykkes med din krimi.

Onsdag den 25. oktober 2017: Skriveværkstedets Skrivecafé hos Sjak 27 i Mejlgade i Aarhus:  Jeg holder oplæg om dialoger og replikker. Pris 150 kroner. Læs mere om arrangementet her

Søndag den 21. maj 2017: Vild med ORD på Dokk1 i Aarhus: Jeg er moderator på debat mellem krimiforfatter Lotte Petri og Steffen Jacobsen om terror i krimilitteraturen. Kræver billet.

Lørdag den 20. maj 2017: Vild med ORD på Dokk1 i Aarhus. Jeg holder flere små oplæg: Fem gode råd til at lykkes med din krimi og Fem klassiske debutantfejl. Arrangementerne er gratis.

Mange hilsner fra

Rebekka Andreasen, Vild Med Krimi

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her