Tv-serier


Streaming: Jeg er VILD MED KRIMI og har blogget om især kriminalromaner, spændingsbøger og thrillere her på bloggen siden efteråret 2012. Men jeg omtaler, anmelder og anbefaler også tv-serier eller serier inden for krimigenren, som du kan streame på en af de mange streamingtjenester. Leder du efter noget specielt, så søg efter titel i søgefeltet til højre, hvis du læser med via en pc. Er du på mobilen, så finder du søgefeltet under indlægget her.

Siden opdateres stadig – ikke alle serier er på endnu.

God bingewatching.

Hilsen Rebekka Andreasen

5 gode tv-krimier, du kan streame på DR

Babylon Berlin: Har ikke anmeldt, men vil skynde mig at sige: Se serien for pokker. Suveræn serie, der giver et interessant billede af mellemkrigstidens Berlin i en brydningstid med dyb fattigdom, politisk vold og uro, gangstere og krigsveteraner med PTSD – man anslår at 2,7 millioner veteraner havde fysiske og psykiske men efter Første Verdenskrig. Vanvittig flot og interessant serie og den dyreste tv-serie i Tyskland nogensinde.

Beck

Blå øjne

Broen sæson II:

Skuffet over Broen II

Så kom Broen II godt i gang

Briterne foretrækker Broen på dansk/svensk

Broen sæson III:

Sæson III

Broen III bliver Saga uden Martin

Cardinal

Chernobyl

Condor

Den russiske ambassadør

Deutschland 83

Dicte sæson 2 – og værs’go

Dirigenten

Fauda

Happy Valley

Homeland

Gerningssted Paris (Engrenages) Ikke anmeldt, men en fransk serie, der virkelig kan anbefales. God tid = tid til at folde karaktererne ud. Du følger et lille team af betjente på en politistation i Paris. Kan streames på dr.dk – her februar 2020 er sæson 5 og 6 tilgængelige.

Ikke et ord

Inden vi dør

Lupin (1. sæson)

Mr. Mercedes

Psycho

Sherlock

Sthlm Rekviem

Stieg Larsson, Manden der legede med ilden – dokumentar

The Cry

The Fall

The Hot Zone

The Little Drummer Girl

The Undoing

The Vanishing (Film)

Åsa Larssons bøger som tv-serie