Dicte sæson 2 – og værs’go 2


Det er omstændigt at lave film - og udstyr skal der til. Iben Hjejle før optagelserne går i gang. Foto: Betina Petersen.

Det er omstændigt at lave film – og udstyr skal der til. Iben Hjejle med filmholdet før optagelserne til dagens første scene går i gang. Foto: Betina Petersen.

I øjeblikket er den kommende sæson af tv-serien Dicte ved at blive optaget i og omkring Aarhus. Forleden dag var Dicte (Iben Hjejle) og Dictes eksmand Torsten (Lars Ranthe) rykket til Vejlby-Risskov nord for Aarhus sammen med resten af filmholdet for at optage scener i et rækkehus. Et rækkehus meget tæt på, hvor Betina Petersen, der følger bloggen, bor.

Tv-serien er stærkt forankret i Aarhus, og optagelserne foregår på locations rundt omkring i byen og  i studier i Filmby Aarhus. Jeg har fået lov til at vise et par billeder, som Betina Petersen har taget fra sin altan en tidlig morgen, hvor hun fra sit rækkehus kunne følge optagelserne til Dicte sæson 2.

I sæson to kastes Dicte og Wagner ind i både prostitutionsbranchen, S/M-miljøet og i den aarhusianske fodboldverdenen. Dicte Svendsen hopper i den kommende sæson ud af krimiforfatter Elsebeth Egholms romanunivers og får sit eget liv i hænderne på de to hovedforfattere Ida Maria Rydén og Dorte W. Høgh.
At skuespiller Lars Ranthe ikke har bukser på er helt bevidst - de scener, der skal optages, det kræver scenen nemlig. Filmsettet spiser morgenmad i teltet til venstre.

Iben Hjejle og Lars Ranthe i en pause mellem optagelserne.  Filmholdet får en bid morgenmad i teltet til venstre. Foto: Betina Petersen.

Til efteråret kan vi på TV2 følge Dicte i sager om hooligans, matchfixing, børnemishandling og salg af bloddiamanter. Også Dictes fortid i Jehovas Vidner kommer tættere på i seriens anden sæson, hvor Dictes far opsøger hende for at afsløre en velbevaret hemmelighed. Den nye sæson begynder 24. september 2014.

Der er gensyn med Dictes bedste veninde Anne (Lærke Winther) kollegaen Bo (Dar Salim) og med Dicte og Torstens datter, Rose (Emilie Kruse). Selvfølgelig er der også gensyn med efterforskeren Wagner (Lars Brygmann) og Wagners kollega og højre hånd, Bendtsen (Ditte Ylva Olsen).

Du kan få en lille sneak peak på sæson 2 lige her


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Dicte sæson 2 – og værs’go

  • Helle K.

    Det er så spændende, hvad de har fundet på 🙂 Min datter var statist i første sæson – men så vidt jeg ved, blev den scene klippet ud ;), men det var alligevel en sjov oplevelse.