Skal du være med til at bestemme handlingen?

I Eva Maria Fredensborgs krimier kan du møde Robert Strand. Jakob Melanders hovedperson hedder Lars Winkler. Nu mødes de to hovedpersoner i en kriminovelle, som forfatterne skriver sammen.

I Eva Maria Fredensborgs krimier kan du møde Robert Strand. Jakob Melanders hovedperson hedder Lars Winkler. Nu mødes de to hovedpersoner i en kriminovelle, som forfatterne skriver sammen. Og du kan være med til at bestemme handlingen.

Krimistafet: De to krimiforfattere – Eva Maria Fredensborg og Jakob Melander – kaster sig i juli måned ud i et sjovt projekt, hvor du kan få indflydelse.

Hen over sommeren skal de skrive en kriminovelle sammen. Kunderne hos Bog & Idé i Charlottenlund er kommet med forslag til gerningssted og mordvåben, og et sagesløst offer vil snart blive dræbt med en brevkniv et sted på Rådhusvej i Charlottenlund.

De to forfattere skriver på skift et afsnit hver med deres respektive hovedpersoner, Lars Winkler og Robert Strand. Det bliver spændende at følge det projekt. De færdige tekster bliver løbende offentliggjort på forfatternes facebook-profiler her og her

Det er også på facebook, at du kan gætte med og komme med nye input til handlingen. Den færdige novelle er klar engang i august.

Læs mere om Eva Maria Fredensborg, der er aktuel med Min mund er lukket, her

Læs mere om Jakob Melander, der er aktuel med Serafine, her

PS: Har fået et nostalgiflip på Instagram den sidste uges tid og sender tankerne tilbage til barndommens litteratur. Var selv vild med især bøgerne om De tre detektiver. (Jeg er en årgang 1973) Hvad læste du som barn/ung? Du kan følge Vild Med Krimi på Instagram lige her

Hvad læste du, da du var barn/ung? Jeg elskede serien om De Tre Detektiver.

Hvad læste du, da du var barn/ung? Jeg elskede serien om De tre detektiver.

 

 

 

 

 

3 kommentarer til Skal du være med til at bestemme handlingen?

 • De tre Detektiver – hvis du vidste, hvor meget de er blevet læst her i huset. Vores søn faldt over dem, da han var omkring 11 år – lige efter blev han syg og var på sygehus i ½ år – og så overtog min mand og jeg at læse højt fra de tre detektiver. Så jeg har læst dem som voksen. Og da Alexander blev rask – da fortsatte han selv – og de er blevet boganmeldt i skolen. Vi snakker tit om det. Han er 22 år nu.
  Selv læste/slugte jeg (årgang 1960) De 5 bøgerne. Jeg fik dem i fødselsdagsgave og julegave – og så var jeg ikke kontaktbar igen før de var læst 🙂

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Tak for den skønne kommentar, Gitte. Ja, det lyder jo som om, De tre detektiver rigtig er blevet læst i din familie 😉 Min 12-årige er i gang med serien, der faktisk blev genudgivet for nogle år siden, lige nu. Bøgerne om De 5 elskede jeg også.

 • Henrik skriver:

  Ak ja… man bliver bliver helt nostalgisk barndommens litteratur, Enid Blytons De 5 bøgerne, Jens K. Holms (Bengt Janus Nielsen) Kim bøgerne, Gunnar Jørgensens 10 bøger om Flemming og co., Paw bøgerne og selvfølgelig De tre Detektiver, med vores tre venner Bob, Pete og Jupiters.
  Men jeg læste meget som barn, mine favoritter var Blytons ”De fem”, Kim bøgerne og mine indianer bøger.
  I øvrigt har min tidligere kollega (en kort periode i den grafiske branche) Sara Blædel udtalt, at De 5-bøgerne lagde kimen til hendes store kærlighed for kriminalromaner. Så vi ”gamle” husker bestemt barndommens litteratur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her