Broen 3 bliver Saga uden Martin 4


Saga uden Martin. Kan det overhovedet fungere? Det finder vi ud af, når Broen III vises til efteråret 2015. Foto: Carolina Romare

Saga uden Martin. Kan det overhovedet fungere? Det finder vi ud af, når Broen III vises til efteråret 2015. Foto: Carolina Romare

Til næste efterår kan vi atter glæde os til en omgang Broen.Tredje sæson bliver dog uden Kim Bodnias karakter Martin Rohde.

Saga uden Martin. Hvordan mon det bliver? Svaret må vi vente med til efteråret 15, hvor DR1 viser tredje sæson af tv-krimien Broen. Optagelserne til den nye sæson går i gang til september, men Saga må altså undvære sin faste, danske makker, når hun skal i gang med at opklare forbrydelser i Øresundsregionen. Jeg håber, at folkene bag serien disker op med noget forrygende tv. Selvom Martin Rohde ikke er med. Som begejstret fan er jeg ked af, at makkerparret skilles. Men indrømmet – hellere undvære Martin end Saga.

Vi har stadig meget at berette om Saga Norén, og nu kan vi også præsentere seerne for nye spændende karakterer i Broens univers og udvikle deres relationer med hinanden. Sæson III føles rigtig fascinerende at arbejde med, og jeg lover, at ingen bliver skuffede.

Sådan siger hovedforfatter Hans Rosenfeldt ifølge en pressemeddelelse fra DR.

Ifølge en artikel i den svenske avis, Sydsvenskan, i dag, så er årsagen til en omgang Broen uden Martin, at Kim Bodnia ikke har været tilfreds med den måde, hans rolle udviklede sig på. Martin eller ej – jeg skal selvfølgelig se den nye sæson.

Kim Juul-konkurrencen: Jeg har trukket to bloglæsere, der hver vinder et eksemplar af Kim Juuls seneste krimi om Lars Norholm fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter. Grete Haun og Saltholm, der deltog via Instagram, har hver vundet et eksemplar af  I et fravær af nærvær, der udkom forleden. Send mig jeres adresse på mail@rebekkaand.dk. Så sender forfatteren en bog til jer.

PS: Inden længe anmelder jeg Fyrre dage uden skygge af Olivier Truc. Noget så usædvanligt som en krimi, der foregår i Sameland – skrevet af en franskmand. Og husk: Hver torsdag sommeren over er der et lille forfatterinterview her på bloggen. På torsdag er det Inger Gammelgaard Madsen, der bl.a. fortæller om en ganske særlig oplevelse på Capri.

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Broen 3 bliver Saga uden Martin