Skuffet over Broen II


Selvom jeg higede efter endnu et afsnit med Saga og Martin, da klokken var 21.00 i søndags, så var jeg også skuffet over søndagens afsnit af Broen II.

Jeg har ikke tænkt mig at smide mit tv ud, men jeg blev skuffet over det, jeg så i tv søndag aften.

Mange mord er ikke ensbetydende med masser af spænding. Mange mennesker måtte lade livet i andet afsnit. Men var det nervepirrende spændende? Og interessant? Ikke rigtig.

Det gik alt for hurtigt, og der blev skøjtet hen over vigtige begivenheder uden tid til bare en anelse fordybelse. Øv øv. Jeg håber, at tv-krimien kommer på rette spor igen næsten søndag. Broen byder stadig på suveræn skuespil og en mørk, dyster og faretruende stemning, der siver ud gennem tv-skærmen og omfavner seerne. Jeg er stadig kæmpe fan. Men jeg er også en fan med store forventninger.

Sandmanden til gengæld var ikke spor skuffende. Forfatterduoen bag Lars Kepler har gjort det igen. Faktisk synes jeg, at Sandmanden er deres bedste bog i serien om Joona Linna. Jeg anmelder snart bogen her på bloggen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.