Skuffet over Broen II

Jeg har ikke tænkt mig at smide mit tv ud, men jeg blev skuffet over det, jeg så i tv søndag aften.

Jeg har ikke tænkt mig at smide mit tv ud, men jeg blev skuffet over det, jeg så i tv søndag aften.

Selvom jeg higede efter endnu et afsnit med Saga og Martin, da klokken var 21.00 i søndags, så var jeg også skuffet over søndagens afsnit af Broen II.

Mange mord er ikke ensbetydende med masser af spænding. Mange mennesker måtte lade livet i andet afsnit. Men var det nervepirrende spændende? Og interessant? Ikke rigtig.

Det gik alt for hurtigt, og der blev skøjtet hen over vigtige begivenheder uden tid til bare en anelse fordybelse. Øv øv. Jeg håber, at tv-krimien kommer på rette spor igen næsten søndag. Broen byder stadig på suveræn skuespil og en mørk, dyster og faretruende stemning, der siver ud gennem tv-skærmen og omfavner seerne. Jeg er stadig kæmpe fan. Men jeg er også en fan med store forventninger.

Sandmanden til gengæld var ikke spor skuffende. Forfatterduoen bag Lars Kepler har gjort det igen. Faktisk synes jeg, at Sandmanden er deres bedste bog i serien om Joona Linna. Jeg anmelder snart bogen her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her