Anna Grue-krimi som gratis lydbog

DR's P4 har ofte lydbøger, du kan downloade gratis. I denne uge er det Et spørgsmål om penge af Anna Grue.

DR’s P4 har ofte lydbøger, du kan downloade gratis. I denne uge er det Et spørgsmål om penge af Anna Grue.

Indtil søndag den 7. juli kan du gratis hente Anna Grues Et spørgsmål om penge som lydbog på P4’s site.

Et spørgsmål om penge er bind fem i Dan Sommerdahl-serien. Det er en underholdende, velskrevet krimi med gode dialoger, humor og en spændingskurve, der bare stiger og stiger. Det er altid en fornøjelse at følge den skaldede detektiv.

Du kan hente bogen lige her

PS: Virker linket ikke, er det fordi, du ikke længere kan hente lydbogen. Men hold øje med sitet – du kan jævnligt downloade lydbøger gratis. Ellers kan jeg anbefale Netlydbog.dk, hvor du kan logge ind med din bibliotekskode og låne lydbøger gratis.

5 kommentarer til Anna Grue-krimi som gratis lydbog

 • Anni Frost Larsen skriver:

  Jeg kan ikke downloade nogen bøger, der kommer et gråt feldt frem, og så sker der ikke mere.

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Hej Anni
  Det kan jeg godt se – har lige prøvet linket også. Og der kommer som du beskriver et stort gråt felt. Det har virket tidligere, men jeg ved ikke, hvad der er sket. Det må være en fejl på P4’s site. Jeg kan ikke sige andet end at du kan prøve senere i dag. Skal nok skrive her igen, hvis jeg får linket til at virke.

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Så skulle fejlen på DR´s site være rettet, og du kan nu downloade lydbogen.
  VH Rebekka

 • Charlotte Andersen skriver:

  Jeg kan heller ikke få linket til at virke – der kommer en fejlside, der beder mig prøve igen….
  Mvh. Charlotte

  • Rebekka Andreasen skriver:

   Hej Charlotte

   Jeg beklager, men det var kun muligt at downloade bogen til og med 7. juli. Det er derfor, du nu ikke kan få linket til at virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her