Biografi om Jussi Adler-Olsen udkommer i morgen 2


Biografi: I mere end fem år har journalisten Jonas Langvad Nilsson fulgt Jussi Adler-Olsen, og han har interviewet omkring 150 mennesker om den populære forfatter. Det er der kommet biografien Jussi ud af.

En smuk bog. Det er Jussi. 408 siders lækker bog med masser af billeder.

Jeg håber, at bogen også er god og fortæller mig nyt om forfatteren, der er blevet et kolossalt navn, ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Se den fine bog her:

Ifølge forlaget bag, Politikens Forlag, handler biografien bl.a. om at stå ansigt til ansigt med døden. Ikke bare én, men flere gange. Og har du fulgt med i medierne de sidste par dage, har du måske hørt, at Jussi Adler-Olsen har været ramt af kræft flere gange. Sejt at han har kæmpet med svær sygdom ad flere omgange, uden at det har sat en stopper for hans virkelyst, gåpåmod, stædighed, arbejdsiver og karriere. Stor respekt herfra.

Jussi handler også om at være iværksætter og forretningsmand og gå hele vejen, hvis han kan komme til det. Om stædighed, hårdt arbejde og om en lille smule held.

Euroman-journalisten Jonas Langvad Nilsson, der står bag biografien, har også skrevet bl.a.  Skurk om skuespilleren Torben Jensen. Nilsson skriver forrygende, så mine forventninger er høje, og jeg glæder mig til at tage bidder af Jussi.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Biografi om Jussi Adler-Olsen udkommer i morgen

 • Anne

  Hej Rebekka
  Ved ikke om du har set TV2 News her til aften, men han er med i ugens Lippert Talkshow opdagede det da jeg kom hjem, men fangede kun de sidste 5 minutter, så jeg tager en lur inden genudsendelsen ved midnatstid.

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-05-31-dansk-krimi-konge-revser-politikere-tingene-er-blevet-vaerre

  Jeg glæder mig til at læse biografien. Det pudsige er, at han bemærker logoet (Sailing Sclerosis) på min jakke til en selfies bogsignering og begynder at small talk’e om det – på et tidspunkt siger jeg, man kan komme igennem meget ved at prøve på at leve normalt og tage en dag ad gangen. Jeg fangede det slet ikke dengang, men hans svar var fra en, der var/havde prøvet det, men den gang gav det ikke mening, så det faldt mig slet ikke ind. Godt forbillede på, at folk bør få tjekket helbreds symptomer, hvis de er anderledes samt at få det bedste ud af livet

  • Rebekka Andreasen

   Kære Anne

   Nu vil jeg hellere fordybe mig i bogen end at høre Jussi fortælle om den, så jeg springer linket over. Men tak. Måske andre vil se med.
   Og sikke en fin historie, du fortæller. Tak for at dele dit minde.

   Bedste hilsner fra
   Rebekka