Konkurrence: Vind Den Permanente af Thomas Bagger

Den Permanente er første del af en krimiserie om efterforsker Ask Hjortheede og hans kollega Camilla Staal. Vind bogen. Foto: Rebekka Andreasen

Konkurrence/giveaway: For nylig anmeldte jeg krimien Den Permanente af Thomas Bagger. Tre bloglæsere kan nu vinde bogen. Bøgerne er sponsoreret af forfatteren/forlaget E.C. Edition.

35-årige Thomas Baggers debutkrimi overrumplede mig fuldstændig. Jeg læste bogen en lille måneds tid efter udgivelsen, havde ingen særlige forventninger til bogen, og jeg havde ikke hørt/læst om bogen i forvejen. Og hvor er det skønt at blive overrasket. Bogen er nemlig ret god. Læs min anmeldelse her

Den Permanente er en krimi om bl.a. svigt, hævn, seksualitet, korruption, familiehemmeligheder, kærlighed og tilgivelse.

Den Permanente er ikke kun titlen på bogen, men også en populær badeanstalt ved havet i den nordlige del af Aarhus. Netop her skyller et lig i land, og så ruller historien, hvor vi følger efterforsker ved Østjyllands Politi Ask Hjortheede. Thomas Bagger har nemlig skrevet om et miljø, han som aarhusianer kender ganske godt. Den lille storby og dens nordlige forstæder.

Selvom man ikke har kartoffelpandekager med svampe a la Kraków inden for rækkevidde, så vil bogen sandsynligvis smage dig, hvis du er vild med krimi. Foto: Rebekka Andreasen

Har du fulgt bloggens profil på Instagram eller Facebook ved du, at jeg den sidste uge har holdt ferie i Kraków. Min mand læser stort set kun bøger, når vi er på ferie, og han har netop slugt bogen i et for ham uvant hurtigt tempo – ledsaget af rigelige mængder polske kartoffelpandekager.

Der er tre signerede bøger på højkant. Skal du være en af de tre heldige bloglæsere? Du deltager i konkurrencen ved at anbefale en god krimi/spændingsroman i kommentarfeltet under indlægget her.

Du kan deltage i konkurrencen frem til mandag den 30. oktober 2017 klokken 12. Du skal selv tjekke på bloggen, om du har vundet. Hører jeg ikke fra vinderne inden en uge, trækker jeg nye navne. Bemærk, at der kan gå lidt tid, fra du skriver en kommentar, til du kan se den på bloggen.

Thomas Bagger er født og opvokset i Aarhus, hvor han også bor i dag. Den Permanente er hans debutkrimi. Foto: PR

PS: Konkurrencen er sponsoreret af forfatteren og forlaget E.C. Edition. Til info anmeldte jeg bogen, før jeg havde en aftale med forfatteren/forlaget om konkurrencen.

42 kommentarer til Konkurrence: Vind Den Permanente af Thomas Bagger

 • Louise Olesen skriver:

  Der er så mange gode krimier, men jeg har lige læst Hilsner fra de døde af Stuart MacBride, og jeg var vild med dens hæsblæsende tempo <3

 • Steen Nielsen skriver:

  Blækhat

 • Lotte Eskildsen skriver:

  Det er svært kun at vælge én, men Ligblomsten af Anne Mette Hancock er absolut læseværdig 🙂

 • Ellen Grande skriver:

  Jeg holder meget af Laurie R. King, og især hendes serie om Mary Russell. Den første hedder Biavlerens lærling på dansk, jeg kan ikke huske om alle er oversat, men de er rigtiig gode!

 • Betina Petersen skriver:

  Jeg kan stærkt anbefale Dødenkelt af Peter James. Bogen er den første i en serie på 8 (tror jeg), og har man først læst nr. 1, er man nødt til at gå videre til de efterfølgende.

 • Birthe Sonne skriver:

  Jeg har lige læst Dan Browns Oprindelse, og har netop kaldt Thomas Baggers Den Permanente frem på E-readeren, men en hardcopy udgave vil alligevel være velkommen.

 • Metmasu skriver:

  Har netop læst Elsebeth Egholms seneste “Jeg finder dig altid”, og må bare sige at jeg er helt enig med dig – en fantastisk god bog! OG….. Jeg er ikke århusianer, og selvom jeg har læst alt hvad Egholm har skrevet, så synes jeg faktisk hun bliver bedre og bedre!

 • Lisbeth Maja Sørensen skriver:

  Jeg vil anbefale en anden krimi, som også foregår i Århus nemlig Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm, ja jeg kan i det hele taget kun varmt anbefale Elsebeth Egholms bøger, jeg synes hun har en meget medrivende skrivestil.

 • Dorte Slouborg skriver:

  Jeg er ved at høre “Jeg er pilgrim” på lydbog. Det er uden tvivl den bedste krimi, og mest geniale, fantastiske historie jeg har læst i år! Læs den!!! 🙂

 • Henrik le Dous skriver:

  Philip Kerrs “Berlin Noir” serie med Bernie Gunther i hovedrollen, er fantastiske bøger.
  Er i gang med den ellevte bog ‘Hinsisdes Tavshed”. Der er både en nummer 12 og 13 på vej til læserne, heldigvis disse bøger er høj klasse.

 • Bente Engelund Knudsen skriver:

  Fred Vargas’ krimiserie med Jean-Baptiste Adamsberg som gennemgående figur. Det er en fordel at læse dem i rækkefølge. Den første i serien hedder “Cirkeltegneren”, og der er foreløbig kommet 7 ud af 8 på dansk (nr 2 i serien “L’Homme à l’envers” er øjensynlig ikke oversat? – og jeg er desværre ikke i stand til at læse den på fransk)

 • Marianne Øfjord skriver:

  Jeg læser i øjeblikket Katrine Engbergs Blodmåne, og jeg må sige, halvvejs henne i bogen, at den er mega god

 • Cille skriver:

  Jeg ELSKER Jesper Steins serie om Axel Steen.

 • Pia Lorite skriver:

  Jeg kan jo ikke lade være med igen igen at anbefale PRETTY GIRLS af Karin Slaughter. God, grum og virkelig velskrevet

 • Grete Haun skriver:

  Jeg har lige læst Bag facaden af Rachel Abbott så den vil jeg anbefale

 • Conni Jørgensen skriver:

  Bag slørene af Michael Connelly. Den kan sagtens læses uafhængig af resten af serien.

 • Helle K. skriver:

  Ja tak og så anbefaler jeg (igen) Tykkere end vand af Carin Gerhardsen

 • Sonja Clingman skriver:

  Alt af Karin Slaughter. Også ret glad for Katrine Engberg!

 • Steen Larsen-Ledet skriver:

  Jeg vil gerne anbefale Skyggezone af Arne Dahl, som jeg synes har fået en god start på sin nye serie.

 • Lene skriver:

  Der er jo mange gode krimier. Men den bedste jeg har læst i år et: Jeg er Pilgrim ad Terry Gates. Til trods for 800 sider slugte jeg den på et par dage

 • Anette Andersen skriver:

  Follow the Dead – den sidst nye i serien om Dr Rhona MacLeod af den skotske krimiforfatter Lin Anderson; men hele serien kan varmt anbefales.

  PS: Såvidt vides – ikke oversat endnu.

 • Lisbeth Zabihi skriver:

  Den engelske forfatter Andrew Taylor har skrevet en spændende serie om landsbyen Lydmouth. Den er jeg begejstret for.

 • Karen skriver:

  Med eller uden kartoffelpandekager er jeg sikker på den ryger hurtigt ned… der er nu noget med krimier fra Århus Jeg er jo vil med Karin Slaugther og elsker serien om Trent/Linton, men “De smukkeste” tog faktisk lidt røven på mig. Spændende, overraskende og så de klassiske fede drejninger når man tror man har regnet den ud.

 • Charlotte Lyngsted Nielsen skriver:

  Jesper Stein: Papa

 • Tove Hornbek skriver:

  Skyggezone og Indland af Arne Dahl kan jeg varmt anbefale.
  Den Permanente skal jeg absolut læse.

 • Erik Boje skriver:

  Læs Fred Vargas serie. De er virkelig gode.

 • Kirsten Bach skriver:

  Michael Connellys serie om Harry Bosch er bestemt værd at læse. Er lige nu i gang med Bag slørene. Din anmeldelse af Den permanente gav mig lyst til at læse den, så den vil jeg da gerne vinde

 • Eva skriver:

  Klassikeren Hænder under vand!
  Maestro af geir tangen og Ondt blod af Emelie Schepp

 • Laura Krogsøe skriver:

  Jeg vil gerne anbefale Håkan Nessers “Eugen Kallmans øjne”.
  Nesser skriver en anderledes form for krimi/spændingsroman og denne her er særligt god. Hans karakterbekrivelser, mystikken i bogen og sproget er helt og aldeles fremragende og hvis man trænger til spænding uden drabelige detaljer og lig over det hele, er Håkan Nesser generelt et hit.

 • lotte hindsberg skriver:

  jeg er vild med Nick Stones triologi om Max Mingus. fås desværre kun på engelsk

 • Birgith Nesgaard skriver:

  Okker gokker er meget spændende.

 • Inge Lund skriver:

  Jeg er i gang med en meget spændend bog af Erik Valeur – Logbog fra et livsforlis. Bogen handler om opklaringen af statsminerens mors forsvinden fra et plejehjem. Der er gode tilbageblik, der bygger en stemning op, som man ikke ved hvor ender. Kan absolut anbefales.

 • Camilla Nyegaard skriver:

  Sandheden om Harry Quebert

 • Anette Worm skriver:

  Jeg vil anbefale Inger Gammelgaard Madsen: Brændende Skyld.
  Kan varmt anbefales at læse andre af hendes krimier.

 • Rikke skriver:

  Jeg har lige læst Heksen af Camilla Läckberg og selv om det er nr 10 i serien og ikke har læst de andre kan den sagtens læses.

 • Flemming Sørensen skriver:

  Guillaume Mussos “opkald fra en engel. En meget læseværdig spændende bog. En bog der bygger bro over forskellige genrer uden at falde i afgrunden.

 • Pia Andersen skriver:

  Fedt med en dansk krimi, fedt at det er en serie og fedt med din omfattende blog.
  Glæder mig til at læse den uanset om jeg skal købe den eller ej!
  Alle bør dog også læse den svenske serie af Cilla og Rolf Börjlind, med det meget umage makkerpar eller rettere ikke makkerpar den unge ambisjiøse Rönning og den fallerede politimand Stilton.
  Den første “Springflod” har været vist på tv, og vi kan bare håbe at de næste 3 også er på vej.

 • Charlotte Lyngsted Nielsen skriver:

  Hvem har vundet bogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her