Konkurrence: Vind suveræn britisk thriller 27


Konkurrence: Barsk, velbegavet, rørende, mystisk, gotisk, original, overraskende, underholdende og rædselsvækkende. De ord passer på thrilleren Faldet af S.K. Tremayne, der udkommer i næste uge.

I Faldet flytter ægteparret Sarah og Angus fra London til den afsides fiktive ø Torran ud for den skotske vestkyst. Skal du vinde bogen? Foto; Rebekka Andreasen

Med andre ord: Det er en fremragende thriller, du kan vinde. Det er to bøger på højkant sponsoreret af Gads Forlag, der udgiver bogen på dansk.

For at deltage i konkurrencen skal du:

Skrive en kommentar under indlægget her, hvor du skriver en linje om forfatteren/bogen. F:eks. at S.K. Tremayne er et pseudonym for den britiske journalist og bestsellerforfatter Sean Thomas.

Men hvordan kan du gøre det, når du måske aldrig har hørt om den britiske forfatter før? Jo, du læser mit interview med S.K. Tremayne lige her

Hav lidt tålmodighed, hvis du ikke kan se din kommentar på bloggen med det samme. Du kan deltage i konkurrencen frem til mandag den 29. august klokken 15. Husk: Du skal selv tjekke på bloggen, om du er blandt de heldige.

PS: Jeg bliver glad, hvis du liker Vild Med Krimis side på Facebook eller anbefaler sitet her til andre krimifreaks, men det er bestemt ikke noget krav for at deltage i konkurrencen. Du kan også følge Vild Med Krimi på Instagram.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 thoughts on “Konkurrence: Vind suveræn britisk thriller

 • Lisbeth Jørgensen

  Faldet foregår på en fiktive forblæst ø Torran ud for den skotske vestkyst. Øen er inspireret af øen Eilean Sionnach, der er en del af øgruppen Hebriderne – og jeg glæder mig så meget til at læse bogen.

 • Bente E. Knudsen

  Sean Thomas, Tom Knox, S.K. Tremayne. Kært barn har mange navne, men det er altså samme forfatter (Sean Thomas) der udgiver thrillere og hvor det benyttede forfatternavn afhænger af om emnet er religiøse thrillere eller domestic noir som “Faldet”

 • Mette mølgaard

  S.K Tremayne (Sean Thomas) har skrevet lige siden han som 4 årig fik offentliggjort et digt. Er fascineret af tvillinger, så derfor er der også er sæt tvillinger med i hans Thriller Faldet. En død og en levende.

 • Sidse Cordes

  Allerede som 4-årig fik forfatteren, hvis rigtig navn er Sean Thomas, udgivet et digt. Han har også tidligere skrevet under pseudonymet Tom Knox.

  Åh hvor jeg håber at vinde denne bog! Selvom jeg ikke direkte følger din blog så læser jeg den jævnligt og læser altid dine opslag på Instagram – er blevet inspireret til flere læseoplevelser herigennem 🙂

 • Birthe Sonne

  Således udfordret blev jeg nødt til at studere lidt om denne forfatter med flere navne og mange genrer. Jeg kendte ham ikke i forvejen, men efter at have læst på hans hjemmeside (http://tomknoxwriter.com/welcome/), er jeg ikke i tvivl om, at må eje en eller flere af hans bøger – den første helst som en af de to udloddede.
  Hans sprog er godt – håber ikke det taber i oversættelsen -, hans viden og research er bemærkelsesværdig, og hans humor er uovertruffen, fx skriver han, at man bør anskaffe sig flere eksemplarer af samme bog, hvis nu en skulle gå tabt ! Man kan vel ikke vinde begge eksemplarer ?

 • Dorte Slouborg

  En ø i det skotske højland spiller en hovedrolle i S.K. Tremaynes thriller “Faldet” 🙂 Og det synes jeg allerede er en god begyndelse til en thriller. Man ser det for sig, – et forblæst klippeområde, med vilde naturblomster og farlige klipperevner..kun fantasien sætter grænser 😉 Håber og krydse fingre! Vil rigtig gerne læse den bog, – den er på liste over bøger der skal læses!

 • Nønne Lønne

  “Faldet” er en psykologiske domestic noir-thriller. Den er solgt til udgivelse i tyve lande. Forfatteren bor i London. I i bogen flytter hovedpersonerne ægteparret Sarah og Angus fra London til den afsidesliggende – fiktive ø – Torran, der ligger ud for den skotske vestkyst.

 • conni

  Forfatteren skriver også under pseudonymet Tom Knox og bogen er udgivet af forlaget Gad. – Tak for anbefalingen, den skal helt sikkert læses

 • Lene Møller

  Sean Thomas har skrevet tempofyldte konspirationsthrillers om religiøse sammensværgelser under pseudonymet Tom Knox
  mvh
  Lene 🙂