Konkurrence: Vind suveræn britisk thriller

I Faldet flytter ægteparret Sarah og Angus fra London til den afsides fiktive ø Torran ud for den skotske vestkyst. Skal du vinde bogen? Foto; Rebekka Andreasen

I Faldet flytter ægteparret Sarah og Angus fra London til den afsides fiktive ø Torran ud for den skotske vestkyst. Skal du vinde bogen? Foto: Rebekka Andreasen

Konkurrence: Barsk, velbegavet, rørende, mystisk, gotisk, original, overraskende, underholdende og rædselsvækkende. De ord passer på thrilleren Faldet af S.K. Tremayne, der udkommer i næste uge.

Med andre ord: Det er en fremragende thriller, du kan vinde. Det er to bøger på højkant sponsoreret af Gads Forlag, der udgiver bogen på dansk.

For at deltage i konkurrencen skal du:

Skrive en kommentar under indlægget her, hvor du skriver en linje om forfatteren/bogen. F:eks. at S.K. Tremayne er et pseudonym for den britiske journalist og bestsellerforfatter Sean Thomas.

Men hvordan kan du gøre det, når du måske aldrig har hørt om den britiske forfatter før? Jo, du læser mit interview med S.K. Tremayne lige her

Hav lidt tålmodighed, hvis du ikke kan se din kommentar på bloggen med det samme. Du kan deltage i konkurrencen frem til mandag den 29. august klokken 15. Husk: Du skal selv tjekke på bloggen, om du er blandt de heldige.

PS: Jeg bliver glad, hvis du liker Vild Med Krimis side på Facebook eller anbefaler sitet her til andre krimifreaks, men det er bestemt ikke noget krav for at deltage i konkurrencen. Du kan også følge Vild Med Krimi på Instagram.

27 kommentarer til Konkurrence: Vind suveræn britisk thriller

 • Lisbeth Jørgensen skriver:

  Faldet foregår på en fiktive forblæst ø Torran ud for den skotske vestkyst. Øen er inspireret af øen Eilean Sionnach, der er en del af øgruppen Hebriderne – og jeg glæder mig så meget til at læse bogen.

 • Susanne Bank Jensen skriver:

  Han (Sean Thomas) skriver for en lang række dagblade og magasiner verden over. (y) 🙂

 • Bente E. Knudsen skriver:

  Sean Thomas, Tom Knox, S.K. Tremayne. Kært barn har mange navne, men det er altså samme forfatter (Sean Thomas) der udgiver thrillere og hvor det benyttede forfatternavn afhænger af om emnet er religiøse thrillere eller domestic noir som “Faldet”

 • Heidi Mortensen skriver:

  Faldet er solgt til udgivelse i 20 lande

 • Pia Klitte skriver:

  Forfatteren er fascineret af tvillinger, derfor bruger han et par enæggede tvillinger i sin krimi

 • Mette mølgaard skriver:

  S.K Tremayne (Sean Thomas) har skrevet lige siden han som 4 årig fik offentliggjort et digt. Er fascineret af tvillinger, så derfor er der også er sæt tvillinger med i hans Thriller Faldet. En død og en levende.

 • Tove Hornbek skriver:

  S.K. Tremayne pseudonym for Sean Thomas, hans bog Faldet er solgt til udgivelse i 20 lande.

 • Anne-Marie Vendler skriver:

  Han har skrevet siden han var 4 år, hvor han fik udgivet et digt (temmelig sejt)

 • Betina Petersen skriver:

  S.K. Tremayne er fascineret af tvillinger

 • Sidse Cordes skriver:

  Allerede som 4-årig fik forfatteren, hvis rigtig navn er Sean Thomas, udgivet et digt. Han har også tidligere skrevet under pseudonymet Tom Knox.

  Åh hvor jeg håber at vinde denne bog! Selvom jeg ikke direkte følger din blog så læser jeg den jævnligt og læser altid dine opslag på Instagram – er blevet inspireret til flere læseoplevelser herigennem 🙂

 • Birthe Sonne skriver:

  Således udfordret blev jeg nødt til at studere lidt om denne forfatter med flere navne og mange genrer. Jeg kendte ham ikke i forvejen, men efter at have læst på hans hjemmeside (http://tomknoxwriter.com/welcome/), er jeg ikke i tvivl om, at må eje en eller flere af hans bøger – den første helst som en af de to udloddede.
  Hans sprog er godt – håber ikke det taber i oversættelsen -, hans viden og research er bemærkelsesværdig, og hans humor er uovertruffen, fx skriver han, at man bør anskaffe sig flere eksemplarer af samme bog, hvis nu en skulle gå tabt ! Man kan vel ikke vinde begge eksemplarer ?

 • Marianne Øfjord skriver:

  Bogen er solgt til udgivelse i 20 lande!

  Den lyder spændende, den vil jeg gerne vinde

 • Laura Busch skriver:

  S.K. Tremayne fik som fireårig offentliggjort et digt!

 • Dorte Slouborg skriver:

  En ø i det skotske højland spiller en hovedrolle i S.K. Tremaynes thriller “Faldet” 🙂 Og det synes jeg allerede er en god begyndelse til en thriller. Man ser det for sig, – et forblæst klippeområde, med vilde naturblomster og farlige klipperevner..kun fantasien sætter grænser 😉 Håber og krydse fingre! Vil rigtig gerne læse den bog, – den er på liste over bøger der skal læses!

 • Nønne Lønne skriver:

  “Faldet” er en psykologiske domestic noir-thriller. Den er solgt til udgivelse i tyve lande. Forfatteren bor i London. I i bogen flytter hovedpersonerne ægteparret Sarah og Angus fra London til den afsidesliggende – fiktive ø – Torran, der ligger ud for den skotske vestkyst.

 • Vibeke Jensen skriver:

  S.K. Tremaynes havde svært ved at skrive om ægteparrets døde barn, da han selv er far til to.

 • Krimier fra ødemarken og yderkanterne er altid interessante – f.eks. Shetlands forblæste kyster, Canadas kolde skovområder og Botswanas natur. Jeg har aldrig læst noget af Tremayne (eller hvilket som helst af hans aliaser). Det bliver interessant at læse denne!

 • conni skriver:

  Forfatteren skriver også under pseudonymet Tom Knox og bogen er udgivet af forlaget Gad. – Tak for anbefalingen, den skal helt sikkert læses

 • connie olsen skriver:

  Tremaynes er fascineret af tvillinger og han skriver under flere pseudonymer

 • Jenny Nielsen skriver:

  Den fiktive ø Torran, er inspireret af Eilean Sionnach (lille skotsk ø)

 • Maria Mauritzen skriver:

  Bogen har en super flot forside!! Den indbyder virkelig til, tilsat får lyst til at læse den:)

 • Lene Møller skriver:

  Sean Thomas har skrevet tempofyldte konspirationsthrillers om religiøse sammensværgelser under pseudonymet Tom Knox
  mvh
  Lene 🙂

 • Dorthe skriver:

  Bogen er solgt til udgivelse i 20 lande

 • Louise O skriver:

  Faldet er solgt til udgivelse i 20 lande

 • Anette Palmerston skriver:

  Alle elsker en ensom ø !!

 • Helle Hansen skriver:

  Bogen er solgt til udgivelse i 20 lande

 • Lisbeth Maja Sørensen skriver:

  Forfatteren fik som 4 årig offentliggjort et digt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her