Ny Craig Russell-krimi i 2015 4


Yes!!!! Der er nyt på vej fra Craig Russell.

Yes!!!! Der er nyt på vej fra Craig Russell.

Jan Fabel-krimi: Er du også vild med den skotske forfatter Craig Russell er der godt nyt. Men du skal være lidt tålmodig.

En læser af bloggen har været så venlig at gøre mig opmærksom på, at den skotske forfatter Craig Russell har udgivet en Jan Fabel-krimi, der endnu ikke er udkommet på dansk. ( A fear of dark warter er titlen på den bog.)

Jeg ilede derfor med at skrive til forfatterens danske forlag, Forlaget Hovedland. Forlaget fortæller, at bogen er i gang med at blive oversat og udkommer i Danmark næste år. Jubiiii. Men måske jeg ikke kan vente og snupper den originale version.

Hvad er der med de skotter og Tyskland? Philip Kerr er også skotte og kendt for sin Berlin Noir-serie om detektiven Bernie Gunther, der foregår i tiden omkring 2. verdenskrig. Craig Russells krimier foregår i nutidens Hamborg. Han har arbejdet som politibetjent og som reklamemand og nærer en glødende interesse for det tyske sprog og den tyske efterkrigstids- og samtidshistorie.

På dansk er udkommet:  Blodørn, Mord er ikke noget eventyr, Til evig tid, Karnevallets mester og Valkyriesang

PS: Forfatteren skriver ikke for sarte sjæle. På Craig Russells eget site står der bl.a. følgende om den nye Jan Fabel-Krimi:

En massiv storm rammer Hamborg akkurat som et miljøtopmøde begynder. Da vandmasserne trækker sig tilbage, skylles en torso uden hoved op. Jan Fabel frygter, at det er endnu et offer for en serievoldtægtsmand, der finder sine ofre via sociale netværk-sites og efterlader ofrene i vandløb rundt omkring i byen. Men sandheden er langt mere kompleks og endnu mere dyster.

 

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Ny Craig Russell-krimi i 2015