Optagelserne til ny James Bond-film begynder mandag


Optagelserne til den kommende James Bond-film går i gang på mandag. Mens du venter på, at filmen får premiere om godt et års tid, kan du kaste dig over Ian Flemings bøger, som forlaget Rosenkilde & Bahnhof genudgiver.

Optagelserne til den kommende James Bond-film går i gang på mandag. Mens du venter på, at filmen får premiere om godt et års tid, kan du kaste dig over Ian Flemings bøger, som forlaget Rosenkilde & Bahnhof genudgiver.

Film: Tidligere i dag på et pressemøde i Pinewood Studios lidt uden for London blev detaljer om den nye James Bond-film afsløret. Filmen kommer til at hedde Spectre og får premiere november 2015.

Det er den 24. film i rækken, og igen skal Daniel Craig spille agent 007.  Jeg har altid elsket figuren James Bond. Og jeg synes, at Daniel Craig er fantastisk i den rolle.  En anden af mine favorit-bond’er er selvfølgelig Sean Connery.

Bond-baben bliver denne gang den 29-årige franske skuespiller Léa Seydoux, der især er kendt for filmen Adèles Liv. På rollelisten er også italienske Monica Bellucci, tysk-østrigske Christoph Waltz og  britiske Ralph Fiennes, der har overtaget rollen som M efter Judi Dench.

Forberedelserne til filmoptagelserne er i fuld gang, og på mandag skal de første scener til James Bond nummer 24. skydes. Spectre skal optages i bl.a. Mexico City, Rom, i Østrig og så selvfølgelig i London, og optagelserne vil tage cirka syv måneder. Det er folkene bag den forrige Bond-film, Skyfall, der står for manuskriptet. Glæder mig allerede til at se filmen.

PS: Forlaget Rosenkilde & Bahnhof udgiver de 14 ikoniske bøger om James Bond, som Ian Fleming skrev. To novellesamlinger og 12 romaner. Bøgerne har nye forord af den danske Bond-ekspert Rasmus Paaske Larsen og nye, lækre covers.

PPS: På YouTube kan du se et klip fra tidligere i dag, hvor filmens instruktør Sam Mendes præsenterer skuespillerne. Og du kan se en fancy Aston Martin kaldet DB10, som er blevet specialbygget til Bonds eskapader i den kommende film. Se klippet her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.