Vind en billet til BogForum 2012 11


Er det dig, der skal vinde en billet til BogForum i Bella Center? Og en af mine brugte krimier? Så læg en kommentar her på bloggen og fortæl, hvorfor netop du skal af sted – eller en, du kender. Du kan også sende en mail til: mail@rebekkaand.dk med din begrundelse.

Billetten giver adgang til messen en enkel dag. Du vælger selv om du vil besøge BogForum fredag den 9. november, lørdag den 10. november eller søndag den 11. november. For første gang afholdes BogForum i Bella Center, og du kan møde krimi-forfattere som Helle Vincentz, Elsebeth Egholm, Åsa Larsson, Robert Goddard, Bødker & Bruun, Jan Guillou, Lars Kepler og mange flere. Det vrimler selvfølgelig også med forfattere, der ikke skriver krimier, ligesom der bl.a. også er børnelitteratur på programmet.

Er du på messen fredag klokken 15.00, så interviewer jeg krimiforfatteren Michael Lycke, der har skrevet en af de allerbedste krimier, jeg har læst i år, nemlig Metusalemgenet. Læs også min anmeldelse af Metusalemgenet Forfatteren er iøvrigt indstillet til Debutantprisen 2012, der bliver uddelt på messens første dag.

Billetten er sponsoreret af forlaget Klim Har du lyst så kig endelig forbi deres stand. Det aarhusianske forlag står bag krimiforfattere som Ian Rankin, Martin Jensen og Henning Mankell. Du vinder også en af mine brugte, gamle krimier. Genbrug er godt ikke? Og jeg lover dig for, at det bliver en god én.

Vinderen af konkurrencen bliver udtrukket torsdag den 1. november klokken 20 og offentliggjort her på bloggen og på Facebook. Dagen efter får du tilsendt bog og billet.

Jeg håber, vi ses på BogForum.

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 thoughts on “Vind en billet til BogForum 2012

 • Anni Immerkær Andersen

  Jeg ville ønske at jeg var den heldige vinder? fordi jeg vinder normalt ikke noget 🙂 Jeg er bogsamler i stor stil og elsker en god bog, lige nu er der ikke timer nok i døgnet til at Jeg kan nå at læse alle De bøger jeg gerne vl. Stakken ved siden af! Min seng er stor og da mine ynglings forfattere hele tiden kommer med nyt fylder det godt op. Ellers kan jeg bare gå på mit eget private bibliotek og hente en af De 5_6000bøger jeg har liggende/stående rundt omkring i huset mvh Anni

 • Rie Randers

  Yes jeg vil gerne til Bogforum!! Hver eneste år undersøger jeg hvilke forfatter-foredrag jeg gerne vil høre, hvilken dag er den bedste dag i weekenden der er bedst – og om jeg har budget til at jeg kan købe mindst 3 nye bøger 🙂
  Elsker bøger….store og små…. hvis jeg boede i Jylland ville jeg være der hvert år. Håber jeg vinder 🙂

 • Katharina Bregnhoved

  Lige siden jeg var helt lille har jeg altid elsket bøger. En god historie kan ikke blive fortalt for mange gange og jeg har da også en bogreol godt fyldt med bøger, så fyldt at der næsten ikke er plads til dem alle, både gamle og nye, udslidte og… ja knap så udslidte.

  Men da jeg er studerende kan det være svært at finde pengene til en sådan udflugt til BogForum, der vil tage et lille hug i det månedlige budget. Selvom det for de fleste “kun” er 125 kr til næsten en hel dags udflugt svarer det for mig til en halv eller en hel uges mad, for når de faste udgifter til husleje, el, varme – og kattemaden til de to små kræ – er betalt, ja, så er der desværre ikke meget tilbage til mad, tant, fjas og mine andre interesser.

  – Katharina 🙂

 • Li Sommer Vilmar

  Det har været en fast tradition at en veninde og jeg har taget til Bogforum. Vi elsker simpelthen den dag eller eftermiddag man får inde på Bogforum. Det er hygge altid at tage nogle dejlige nye og spændende bøger eller krimier med sig hjem. Så har man til de kolde mørke aftener der kommer her om vinteren. Jeg har faktisk også hvert år fået nogle gode “klassiskere” med mig hjem. Det er også hyggeligt.
  God idé med din blog og jeg håber selvfølgelig også at jeg er så heldig at vinde denne konkurrence.

  – Sungja

 • Kirsten Bregnhoved

  Jeg er en passioneret læser, og jeg elsker bøger! Ja, ikke alene elsker jeg at læse alle mine dejlige bøger – jeg elsker også at se dem stå dér i reolen, at tage dem ud, mærke omslaget og sidernes papir.

  Bøgerne er en billet til en fantastisk verden, og det er så skønt at gå på opdagelse på Bogmessen. Måske finder jeg et par nye skatte at tage med hjem til samlingen. Og sammen med poserne fyldt med bøger får jeg altid en ordentlig bunke inspiration og måske en lille smule større klogskab. Ja, når jeg tænker over det: Mit bogskab er fyldt med klogskab. Et lille fjollet rim, der fortæller, at bøgerne altid og gennem hele mit liv har gjort mig klogere på verden og de mennesker, der bebor den.

 • Karin

  Uha, jeg gad godt med på Bogforum. Var der sidste år med læsekredsen på mit arbejde. I år er jeg desværre forhindret, men kender en rigtig god kollega, som vil blive glad for billetten og så kan hun få en shoppingliste med. Glæder mig til at følge din blog, for jeg er også en stor krimilæser og kan til tider mangle indput til anderledes krimier. Jeg vil med glæde linke din blog på min side.

 • Gitte Bach Nielsen

  Jeg vil gerne deltage i din konkurrence – desværre kan jeg ikke selv komme til København, men min søn bor der og så ville jeg give billetten til ham.
  Jeg er en kæmpe læsehest og har været det – siden jeg kunne stave mig igennem en bog. Og både jeg og min mand ønskede at vores søn fik samme kærlighed til bøger – som vi har – så han fik læst højt fra han blev født. Og det er lykkedes til fulde – han læser og læser og har massevis af bøger. Så mange at nogle stadig står hjemme hos os i kasser (han bor på et lille kollegieværelse) og han læser alt – lige nu er hovedvægten (håber jeg) på jura litteratur.
  Jussis nye bog – den glæder jeg mig også til – er lige blevet færdig med “Firmaknuseren” – uha han skriver godt.
  Super blog du har 🙂

 • Joan Munk

  NU SKAL DET ALTSÅ LÆRES…… Jeg er en rigtig piv skid….men higer efter at TURDE læse krimier…..Hvis jeg nu trækker gardinerne for og låser ALT hvad der kan låses. Så er jeg klar til en rigtig go´ krimi. Håber jeg er den heldige. Mange hilsner fra Joan M.

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg trækker lod kl 20.00. Jeg er glad for at I hver og en har fundet frem til min blog. Mange hilsner fra Rebekka