Æv, jeg kom ikke i fængsel 2


Lydbøger er sagen, når man er syg.

Lydbøger er sagen, når man er syg.

Ian Rankin, Leif Davidsen, Gunnar Staalesen, Lene Kaaberbøl – jeg gik glip af dem alle.

Jeg havde glædet mig helt vildt til Krimimessen i Horsens 16. – 17. marts. Jeg havde i den grad set frem til:

 • at få min videoblogger-debut, når jeg skulle eksperimentere med at lave korte, sjove videoer fra messen
 • at interviewe krimiforfattere og servere appetitlige smagsprøver for jer
 • at forkæle jer med masser af fotos
 • at høre masser af foredrag og paneldiskussioner og kloge mig på dit og dat
 • at finde inspiration til nye gode læseoplevelser og dele dem med jer
 • at fornemme stemningen i det (iskolde) fængsel
 • at købe en ordentlig stak krimier med hjem – og måske dele lidt ud af dem

I stedet snuppede jeg lige en weekend under dynen med feber, hoste og en hovedpine så dominerende, at jeg faktisk slet ikke orkede at læse. Heldigvis findes der lydbøger, så jeg trøstede mig med Thomas Engers Blodrus. Behøver jeg at sige, at jeg havde meget ondt af mig selv? I aviser, på sites og på blogs kunne jeg efterfølgende læse, at det havde været den mest fantastiske krimimesse i flere år med sjove nye initiativer som jazzkoncert og ‘talentjagt’, hvor håbefulde krimitalenter fik kritik på deres manuskripter fra tre garvede redaktører.

BogForum 2013 begynder først den 8. november, så måske napper jeg Bok & Bibliotek i Gøteborg til september, hvis mine messe-abstinenser bliver for store. Er der nogle af jer, der har været på den svenske bogmesse?

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Æv, jeg kom ikke i fængsel

 • Gitte Bach Nielsen

  nej – øv for dig.
  Jeg kunne heller ikke komme derned og havde håbet, at læse en masse via din side.
  Håber du er frisk igen – for jeg synes at i år er alle syge, der ikke plejer at være det og de tager lang tid om at komme på benene igen.

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Hej Gitte

  Jeg ville også rigtig gerne have serveret krimiguf for dig – og alle andre læsere af bloggen. Men sådan blev det altså desværre ikke. Og ja, jeg synes snart, vi er klar til noget forår. Jeg glæder mig til at sidde og få sol på næsen og læse i en rigtig god krimi i min lille have.