Er du blandt de heldige, der har vundet Stenens tid?


Der er mange måder at læse e-bøger på. Nogle bruger en smartphone, andre en iPad og andre igen læser elektroniske bøger på en decideret e-bogslæser hvad enten der er en Sony-model, en Pocketbook eller måske en Kindle.

Johan Ottosen skriver allerede på efterfølgeren til Stenens tid. Foto: Charlotte Korshøj

Nogle bruger også deres pc til at læse e-bøger på. Sitet BookSnob er et godt sted at begynde, hvis du vil have tjek på, hvad en e-bogslæser egentlig er – og hvilke fordele/ulemper der er ved de e-læsere, der findes på det danske marked. Læs mere lige her

Jeg læser selv e-bøger på min iPad, og det synes jeg fungerer rigtig godt. Jeg ELSKER fysiske bøger, men e-bøger er altså et genialt supplement til de fysiske bøger. De fylder ikke i reolerne, der allerede er temmelig belastede. De er ofte billigere end fysiske bøger – og så kan man nemt have dem med over alt.

Har Lotte Hindsberg, Jette Larsen, Jan Bonde Tejlmand, Betina Petersen og Cathrine ikke en e-bogslæser, så skal I måske låne eller anskaffe jer en. I har nemlig alle vundet Stenens tid som e-bog. Send mig jeres mailadresser  på mail@rebekkaand.dk –  så får I en signeret e-bog tilsendt af forfatteren.

Kommer du forbi Krimimessen 2013 i Horsens i næste weekend, så kan du møde forfatteren til Stenens tid, Johan Ottosen. Søndag klokken 13.00 taler han i Vesthallen med Henrik Palle om bogen. Du kan møde flere krimidebutanter på messen. Læs mere her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.