Et af de mest læste indlæg i øjeblikket 5


Foto: Sanne Berg.

Lidt krimi-statistik: Når jeg går “bag om” bloggen, finder jeg mange sjove informationer. Læsere, der er landet på Vild Med Krimi, har de sidste par dage brugt søgeord som:

Et bjerg af løgne, Beck svensk krimi, krimimessen, rækkefølge Liza Marklund krimier, Flaskepost fra P film, krimier der foregår på Hebriderne, Helle Vincentz, Broen sæson 3, Sinon, franske krimiforfattere og Kvinden i toget.

Statistik afslører også, at dette blogindlæg, der er et af de ældste her på bloggen, for tiden er populært. Jeg har opdateret indlægget en smule.

Og nå ja, så er der jo alle jer, der kender bloggen og klikker jer vej  hertil – uden at søge på ord som nøgen eller Amager – ikke at de to ting nødvendigvis har noget med hinanden – eller min blog – at gøre. Men de er også blandt søgeordene.

Vil du være sikker på at få besked i din mailboks, når der er nyt på bloggen? Så kan du abonnere på nye indlæg. Se ude i højre side, hvis du læser dette på en pc.

Inden længe er der mere at klikke på. Der er nye anmeldelser på vej af:

 • Krokodillevogteren af Katrine Engberg
 • Stockholm Delete af Jens Lapidus,
 • I skyggen af Sadd 2 af Agnete Friis, Gretelise Holm, Lars Kjædegaard og Steen Langstrup
 • Vredens ord af Bille og Bille.

Tak fordi du læser med.

PS: Endelig lykkedes det mig at finde programmet til krimimessen i papirudgave. Det har jeg ledt længe efter. Jeg glæder mig til gode dage i Horsens.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 thoughts on “Et af de mest læste indlæg i øjeblikket

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

   Tak for din kommentar Karin – og dejligt. Det er jeg da glad for. Jeg ved, du flittigt læser bloggen og tænker, at du ved en masse om genren, så det er da dejligt, hvis du har lært lidt nyt. VH Rebekka

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

   Hej Conni – tak for dine kommentarer. Og ja, der er en del ændringer i programmet, og jeg har læst programmet online. Men det forkromede overblik – hvis det overhovedet er muligt at få sådan et – får jeg bedst ved at have programmet i papir. Har du læst Stockholm Delete? VH Rebekka