Forår er krimitid 3


Søg Missilhotellet på YouTube. Så kan du høre forfatter Keld Broksø fortælle om sin bog.

Søg efter Missilhotellet på YouTube. Så kan du høre forfatter Keld Broksø fortælle om sin bog.

Nye bøger: Der udkommer mange bøger for tiden. Også flere end de få udvalgte, der bliver nævnt i landsdækkende medier. Tjek i øvrigt om du har vundet Emelie Schepps debutkrimi nederst i indlægget.

Missilhotellet af Keld Broksø, Skriveforlaget. Forfatteren er journalist og har rejst i Afghanistan flere gange i løbet af årene. Missilhotellet foregår i tiden efter, at de internationale styrker har forladt landet og det internationale spotlight er forsvundet fra den krigshærgede islamiske republik. Hovedpersonen David Wolff er ny chef for en hjælpeorganisation uden begreb om det land, han er havnet i. Wolff bliver stik mod sin vilje en vigtig brik i spillet mellem en iransk konsul og en amerikansk CIA-agent. Missilhotellet er Keld Broksøs fjerde roman. Du kan læse en bid af første kapitel her

Pas på børnene af Erik Frandsen, Forlaget mellemgaard. Ifølge forlaget handler bogen om kriminalkommissær Anker Due, der står over for sin karrieres sværeste opgave. Et anonymt og kryptisk opkald, en gammel sag om mobning med fatale følgevirkninger, hemmelige loger med skræmmende ambitioner og en efterforskning, der rækker fra Skejby til Bangladesh, udfordrer den erfarne kommissærs evner til det yderste. Forfatteren har tidligere udgivet krimien Fritstillet.

Organjægerne af Peder Munch Hansen, Forlaget Siesta, er en spændingsroman om handel med organer og trafficking. Forfatteren, der er journalist bosat i Frankrig, har ifølge forlaget skrevet en nervepirrende fortælling om en dansk lastvognschaufførs forsvinden i Norditalien. En af chaufførens venner forsøger sammen med en journalist fra et fagforbund at finde den formodet kidnappede mand. Eftersøgningen fører dem på en lang rejse fra Norditalien gennem Ungarn, Polen og Litauen. Hele tiden dukker nye spor op, der peger mod, at det er mafiasyndikater i flere lande, der står bag kidnapningen, og som har udviklet en stor illegal forretning med salg af organer. Bogen udkommer på Krimimessen i Horsens den 5. april.

Tak for sidst af Erik Hauervig, Skriveforlaget. Forfatteren er politimand og kæmpede i ti år en daglig kamp mod prostitution og kvindehandel på Vesterbro i København. Unge nigerianske kvinder bliver lokket væk fra deres landsbyer i hjemlandet med løfte om arbejde i Europa, men hensynsløse bagmænd sender dem til et usselt og hårdt liv i prostitutionsmiljøet i Torino i Italien. Senere bliver kvinderne sendt videre til København, hvor bagmanden Sly afstraffer dem hårdt, hvis de ikke tjener penge nok. Bogen er en fortsættelse til Det onde netværk og Nemesis

God læselyst. Også til Helle K. Du har nemlig vundet Emelie Schepps Mærket for livet. Send din adresse til mail@rebekkaand.dk – så sørger jeg for, at Politikens Forlag, der har sponsoreret bogen, sender et eksemplar til dig.

Tak til alle jer, der deltog. Der er bøger af krimiforfatter Jens Østergaard på højkant på bloggen i næste uge.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Forår er krimitid