Krimimagasin fra Information

Informations krimitillæg kan nu læses online. Der er masser af krimiguf i magasinet.

Informations krimitillæg kan nu læses online. Der er masser af krimiguf i magasinet.

Krimimagasin: Hvert år laver Information et magasin om krimier som optakt til Krimimessen i Horsens. Magasinet er med avisen i morgen, men du kan allerede nu se magasinet online lige her

Der er masser af godt læsestof i magasinet. Du kan bl.a. læse et interview med Dror Mishani – den israelske forfatter, der står bag Min nabos søn. Og efterfølgeren Mistanke om vold, som jeg har anmeldt her

Der er interview med den debuterende krimiforfatter Ane Riel, der på Krimimessen i Horsens får debutantdiplomet for Slagteren i Liseleje og hædres for bedste danske krimi/spændings-debut i 2013

Der er også fokus på pseudonymer i krimilitteraturen og et stort interview med krimiforfatter Henrik Brun. Og med Hans Davidsen-Nielsen. Og meget mere.

God læselyst.

PS: I aften trækker jeg en vinder af Emelie Schepps debutkrimi Mærket for livet. Du kan stadig nå at være med i konkurrencen. Og allerede i næste uge er der bøger af Jens Østergaard på højkant her på bloggen.

PPS: Har du et fremragende spørgsmål, som du synes, at jeg SKAL stille Jussi Adler-Olsen, når jeg interviewer ham på krimimessen i Horsens, så skyd løs.

 

 

 

6 kommentarer til Krimimagasin fra Information

 • Anette Andersen skriver:

  Hej,
  Nok lidt bagefter da jeg bor i udlandet og bøgerne jeg har er stort set gaver (ifølge mine ønskesedler) eller indkøbt på ture hjem. Jeg har lige læst Askepot af Kristina Ohlsson og Sort hvidt af Liza Marklund. Kristina er et nyt bekendtskab; men Liza har jeg fulgt længe og én af mine yndlingsforfattere.
  Blandt andre kan nævnes Åsa Larsson, Mari Jungstadt. Johan Theorin, Camilla Läckberg, Henning Mankell, Katarina Wennstam og Carin Gerhardsen.
  Og for længe siden da jeg stadig boede i Danmark læste jeg bl.a. bøger af Maria Lang, Stieg Trenter og Sjöwall & Wahlöö.

  Mange hilsener fra Anette

  • Rebekka Andreasen skriver:

   Anette – det er vist blevet lidt nemmere at læse dansk litteratur, når man bor i udlandet. Jeg boede i Uganda i begyndelsen af 00’erne – før e-bøgernes tid, så gæster fra Danmark blev pænt bedt om at tage rugbrødsblandinger – og bøger – med til Østafrika.

 • Anette Andersen skriver:

  PS: Sorry – titlen er på Liza Marklunds krimi selvfølgelig SORT HVID og ikke Sort hvidt. Anette

 • Jette Larsen skriver:

  Mums har lige slugt Sara Blædels Dødesporet 🙂

 • Pernille Sørensen skriver:

  En af de bøger, som man endnu ikke har hørt så meget til er Claus M. Lohmans Genstart. Den kan jeg varmt anbefale. Den udkommer også i mange lande, bl.a. USA, Tyskland, Storbritannien og Italien nu her.

  • Rebekka Andreasen skriver:

   Hej Pernille

   Tak for din kommentar. Jeg kender ikke forfatteren, men bliver selvfølgelig nysgerrig og googler straks løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her