Har du vundet billetter til BogForum? 1


Jeg er vist ikke den eneste, der glæder mig til BogForum 2013 om en uges tid. Det har været inspirerende og skønt at læse om alt det, I gerne vil opleve på messen.

Nu har jeg vist (det flotte) logo for BogForum flere gange her på sitet, så nu har jeg valgt at vise en af de bøger, jeg er i gang med at læse nu. Allersidste bid af Wallander – Hånden – udkommer 5. november.

Nogle skal af sted for første gang. Andre har gjort det til en tradition at besøge messen med arbejdskolleger, familie eller læseklubber. Rigtig god messe til jer alle.

Forfatteren Kim Leine, der i går vandt Nordisk Råds litteraturpris, åbner messen fredag. Og så er der knald på indtil messen lukker og slukker to dage senere.

Vinderen af to billetter til BogForum 2013 er K – Karin fra Kreative Tankenips. Send mig en mail på: mail@rebekkaand.dk. Så fortæller jeg, hvordan du får fat i billetterne.

Hvis du vil  inspireres og læse, hvad andre skal opleve på BogForum, så læs kommentarerne under indlægget  her

PS: Du kan læse mere om BogForum her

PPS: Der har været lidt for meget drama i mit liv de seneste uger. Jeg foretrækker at læse om den slags frem for at opleve det selv. Derfor halter det lidt med anmeldelser, men de kommer inden længe.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Har du vundet billetter til BogForum?