En bid af Sissel-Jo Gazan, Sara Blædel og A.J. Kazinski 1


På fredag udkommer Dødesporet af Sara Blædel, og du kan allerede nu læse de første mange sider.

På fredag udkommer Dødesporet af Sara Blædel, og du kan allerede nu læse de første mange sider.

Interesserer du dig for bøger, kommer det nok ikke bag på dig, at Danmarks største bogmesse åbner fredag i Bella Center. Mens vi venter på, at bogfesten åbner, så har jeg fundet et par godbidder til jer. Nyd dem. De er ganske gratis:

  • DR2-interview med krimiforfatter Sissel-Jo Gazan og den forsker, der gav forfatteren ideen til Svalens graf. Du kan se programmet Tid til bøger med Gazan lige her
  • Indtil den 10. november kan du gratis downloade tre lydbøger via DR’s P4 bl.a. krimien Den sidste gode mand af A.J. Kazinski (Forfatterparret bag pseudonymet er i øvrig aktuel med den forrygende krimi En hellig alliance) Du finder lydbøgerne lige her
  • Dødesporet af Sara Blædel udkommer på fredag. Der er mange, der har ventet på igen at læse om Louise Rick – chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi. Personligt synes jeg, at forfatteren bliver bedre og bedre. Du kan læse et uddrag af Dødesporet lige her

PS: Forleden hørte jeg krimiforfatter Inger Wolf fortælle om sit forfatterskab på Højbjerg Bibliotek syd for Aarhus. Hun skriver i øjeblikket på sin syvende bog om Daniel Trokic. Denne gang foregår dele af handlingen i Japan. Forfatteren sagde bl.a.:

Mange af mine læsere læser rigtig mange krimier, og de er efterhånden blevet gode til at gennemskue, hvem morderen er. Derfor har jeg konstant en kamp mod læserne, når jeg skriver. Jeg prøver selvfølgelig at kamuflere, hvem morderen er. Men det er også vigtigt for mig, at der er andet end plottet, der er interessant. Derfor gør jeg meget ud af bl.a. miljøbeskrivelser.

Jeg glæder mig til at læse gode miljøbeskrivelser fra Japan, når Inger Wolfs krimi udkommer engang til næste forår.

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “En bid af Sissel-Jo Gazan, Sara Blædel og A.J. Kazinski