Har du vundet Pigen under jorden og Elly-kop? 4


Tak, mange tak til alle jer, der deltog i konkurrencen om at vinde en signeret udgave af Elly Griffiths Pigen under Jorden, der udkommer om få dage.

Er du den heldige vinder af dette Elly-sæt: En signeret udgave af Pigen under jorden – og en skøn kop?

Samme svar på et spørgsmål igen og igen. Og igen. Det er ikke sjovt at læse.

Derfor giver det meget mere mening for mig, at du fortæller om din seneste læseoplevelse, når du deltager i konkurrencer her på bloggen.

Jeg nyder at læse, hvad I læser. Og mon ikke der er andre end mig, der kan finde inspiration i jeres læseerfaringer?

Nå. Nu er der en heldig bloglæser, der kan kaste sig over Pigen under jorden og drikke af en fin kop samtidig. (Må jeg anbefale engelsk te og en lille kiks for at hapse en lillebitte smule af bogens skønne britiske krimiunivers?)

Sættet, venligst sponsoreret af Gads Forlag, der er Elly Griffiths danske forlag, går til tadadadada….

Steen Larsen-Ledet

Send mig din adresse på mail@rebekkaand.dk – så er der bog og kop på vej til dig.

Elly Griffiths er på besøg i København disse dage, og jeg mødte hende her til aften og lokkede hende til at udnævne vinderen hvilket du kan se på Facebook.

Bogen udkommer den 19. januar, og hovedpersonen Ruth Gallowway er arkæolog. Da jeg interviewede Elly Griffiths sagde hun bl.a. følgende om sin hovedperson:

Det lyder underligt, og jeg har aldrig oplevet det igen, men karakteren Ruth opstod ud af tågen. Hun stod helt klar og færdig for mig. Jeg vidste straks alt om hende lige ned til hvilken kiks, hun spiser. Hun hører Bruce Springsteen og er glad for katte, ligesom jeg er. Men jeg vidste også med det samme, at hun er indadvendt, bor alene og er ateist modsat mig. Ruth befinder sig godt i sit eget selskab i et lille, isoleret hus på kanten af marsken med sine katte.

Læs eller genlæs hele mit interview med Elly Griffiths her


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Har du vundet Pigen under jorden og Elly-kop?

 • Anette Andersen

  HURRA – alletiders at Elly Griffiths nu er blevet oversat til dansk. Jeg er vild med hendes serie om Ruth Galloway. Nr. 10 udkommer på engelsk i februar. Glæder mig!!! En ny i serien hvert år. I det seneste nyhedsbrev fortæller Elly at hun har skrevet en standalone med titlen The Stranger Diaries, som er en moderne gotisk krimi. Den udkommer den 1. November. Desuden beroliger hun sine fans – no. 11 i Ruth serien kommer til februar 2019 selvom hun har skrevet på den anden. Iøvrigt har hun skrevet 4 bøger i Stephens and Mephisto krimi serien, som jeg dog ikke har læst. Jeg har været så heldig at møde hende og Rebekka du må endelig prøve at få hende over til Krimimessen hvis du kan – Elly Griffiths er både meget sød og imødekommende og dertil en levende fortæller. Ikke alle forfattere formår det; men hun gør i allerhøjeste grad. Jeg nævnte forresten Krimimessen da jeg snakkede med hende og hendes agent. De var begge meget interesseret. Elly elsker at møde sine læsere – hun var faktisk i Aberdeen for at signere bøger foret stykke tid siden; men overtalte sin agent til en smut tur op til Orkney Library – heldigt for os!

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

   Kære Anette

   Mange tak for din lange og skønne kommentar. Og tak for din update. Det er så skønt, at danske læsere nu kan stifte bekendtskab med Ruth Galloway.

   Elly Griffiths er et utrolig sødt menneske, og jeg har den store ære at skulle interviewe hende til Krimimessen i Horsens, så ja, hun kommer skam til messen i Fængslet i Horsens. Så hvis du vil høre hende, så kom frisk…

   Bedste hilsner – og tak for dine altid fine kommentarer – fra Rebekka

 • Anette Andersen

  Kære Rebekka,

  Alletiders nyhed at Elly Griffiths kommer til Krimimessen i Horsens i år samt at du skal interviewe hende. Jeg er hjemme i maj da min niece skal konfirmeres så kan desværre ikke komme til Krimimessen og høre/se dit interview Elly Griffiths. Jeg bor oppe på Orkney øerne så det er noget af en rejse både tids og pengemæssigt, men jeg håber en dag at kunne være med. Forresten man plejede at kunne lytte til podcasts af interviews men i de senere år har det ikke lykkedes mig at finde dem – er det fordi DR ikke længere optager fra Krimimessen? Eller måske mig der gør noget forkert? Fx hvis jeg har fulgt et link til DR har det været til gamle indslag. Jeg har virkelig nydt samtalerne – så meget at jeg har hørt dem flere gange. Men vil så gerne opleve nye samtalerne via podcast hvert år når det ikke er muligt at tage turen dertil.

  PS: Glad for at du kan lide/bruge mine kommentarer – elsker at dele med andre fans; men vil så nødig lyde som en miss-know-it-all 🙂

  Mange hilsener fra Anette

  • Rebekka Andreasen

   Kære Anette

   Jeg elsker, at du deler generøst ud af din viden. Og helt ærligt – man må gerne vide noget om noget! Jeg lapper det hele i mig.

   Og fedt at jeg har en trofast følger på Orkney øerne!

   Jeg spørger de gode folk fra Krimimessen om man kan streame interviews fra årets krimimesse.

   Vh Rebekka