Jeg indrømmer, at….


Hvad indrømmer du?

Hvad indrømmer du?

Trend på Twitter: Sidste uge på det sociale netværk Twitter startede en af netværkets brugere en trend ved at skrive, at hun fandt Kongens Fald gabende kedelig. Det fik flere og flere til at skrive om deres litterære indrømmelser. Det kom der mange små og sjove statements ud af.

Der er hende, der indrømmer, at hun altid dømmer en bog på omslaget. Ham der skriver, at hvis en bog bliver hypet tilstrækkeligt meget, så kommer han bestemt ikke til at læse den. Og så er der hende, der kniber en tåre, hver eneste gang hun læser første kapitel i Brødrene Løvehjerte for sine børn.

Et par af mine litterære indrømmelser er:

Jeg har engang meldt mig syg på mit arbejde for at blive hjemme under dynen og læse Henning Mankells Hundene i Riga, som jeg lige havde købt.

Jeg har byttet en digtsamling, jeg fik i gave, til en krimi – og er bagefter kommet til at sige, at det da var nogle fremragende digte.

Jeg måtte læse 100 sider, før jeg syntes, at Stieg Larssons Mænd der hader kvinder blev interessant.

Har du en litterær indrømmelse, som du vil dele?

Vil du læse flere sjove indrømmelser, så gå på Twitter og søg på #litteræreindrømmelser

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.