Konkurrence: Mød Anne-Marie Vedsø Olesen og vind hendes nye bog

Konkurrence: Den 9. februar udkommer Anne-Marie Vedsø Olesens spændingsroman Lucie. Du kan komme med til et lukket arrangement i København et par dage før udgivelsen, hvor forfatteren fortæller om bogen, som du også kan vinde.

Mød Anne-Marie Vedsø Olesen og hør hende fortælle om Lucie.

Mandag, januar og gråvejr kalder på en lynkonkurrence.

Normalt er det ikke særlig høfligt at give en personlig invitation videre, men jeg har pænt spurgt Politikens Forlag, om jeg må lave en konkurrence her, så en bloglæser kan komme med til et arrangement, jeg ej selv kan deltage i.

Derfor: Vil du med til et lukket bogblogger-arrangement på Ny Carlsberg Glyptotek i København, hvor Anne-Marie Vedsø Olesen fortæller om sin nye spændingsroman Lucie, efterfulgt af mere samtale med forfatteren og lidt mad og drikke på Politikens Forlag? Det foregår tirsdag den 6. februar 2018 fra klokken16-18.30.

En heldig bloglæser har mulighed for at komme med til arrangementet den 6. februar. Er du den heldige, får du en mail med manus inden mødet, ligesom du efterfølgende får tilsendt bogen.

Lucie er en spændingsroman, der foregår i nutiden, men den er baseret på bl.a. nordisk mytologi, og ifølge forlaget er det en roman om myter og kristendom, identitet, tro og rationalitet. Og så skulle den være ret spændende.

Jeg har tidligere hørt Anne-Marie Vedsø Olesen fortælle om sit forfatterskab på Krimimessen i Horsens, og det var ikke kedeligt.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Lad mig slå fast: Du behøver ikke være blogger for at deltage i konkurrencen. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar under indlægget her, hvor du fortæller, hvorfor netop du skal være den heldige. Bemærk: Der kan gå lidt tid, fra du skriver på bloggen, til du kan læse din kommentar på bloggen.

Du kan deltage i konkurrencen frem til fredag den 26. januar klokken 12. Tjek selv senere på dagen her på Vild Med Krimi, om du er den heldige.

Jeg mailer de nærmere detaljer til dig, der har vundet. Transport til arrangementet betaler du selv.

PS: Anne-Marie Vedsø Olesen debuterede i 2000 og har skrevet en lang række romaner bl.a. Dronningens dame, Bastarden og Mordersken. I øvrigt er Olesen uddannet læge og er vild med heavy metal, boksning og opera. Og så bor hun på et slot syd for Køge. Læs mere om Anne-Marie Vedsø Olesen her

PPS: Det er Politikens Forlag, der sponsorerer konkurrencen. Jeg får ikke en krone for at bringe ordene her.

7 kommentarer til Konkurrence: Mød Anne-Marie Vedsø Olesen og vind hendes nye bog

 • Anne Dalbjerg skriver:

  Hov intet vover – intet vinder

  Jeg indrømmer blankt, jeg har kun hørt titlen på forfatterens bog Dronningens Dame, men har endnu til gode at læse noget af hende, så det her kunne være en oplagt mulighed. Bliver altid lidt nysgerrrig, når jeg hører, at mytologi optræder i en bog, da det bidrager med en spændende tilgang til religion og folks personligheder.

 • Ellen Nielsen skriver:

  Jeg skal være den heldige, fordi jeg trænger til fornyelse på boghylden!

 • Heidi Eggert skriver:

  Det ville være fantastisk at opleve en krimiforfatter “live”. Har ikke læst noget af hende endnu, men er krimi-læser til den store guldmedalje. Så håber jeg er heldig

 • Sonja Bech skriver:

  Jeg har både læst hendes bøger og hørt hendes oplæg på Historiske Dage i København. Hun skriver spændende og levende. Jeg springer gerne på toget fra Farum og kører ind og hører hende berette om Lucie.

 • Camilla Nyegaard skriver:

  Mangler virkelig noget nyt og spændende at læse i nu hvor vinterferien nærmer sig.
  Krydser finger

 • Jan Poulsen skriver:

  Den kunne være spændende at læse – så håber at heldet er med mig

  • Rebekka Andreasen skriver:

   Hej Jan

   Tak for din kommentar. Konkurrencen sluttede desværre for et par uger siden. Arrangementet var den 6. februar og bogen er sendt afsted. Men hold øje – der kommer nye konkurrencer indimellem.

   Mange hilsner fra Rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her