Vind bio-billetter til thriller med Jakob Cedergren 24


Jakob Cedergren er født i Sverige og har svenske forældre, men han flyttede til Danmark som ganske lille. I Den skyldige spiller han politimanden Asger Holm. Foto: Nikolaj Møller

Konkurrence: Den 14. juni får den psykologiske thriller Den Skyldige premiere i danske biografer. Vind billetter til filmen. To bloglæsere kan invitere en ven med i biografen.

Konkurrencen er sponsoreret af Nordisk Film.

 

I thrilleren Den skyldige spiller Jakob Cedergren politibetjenten Asger Holm, der en nat besvarer et 112-alarmopkald fra en kvinde, der er blevet kidnappet. Forbindelsen bliver pludselig afbrudt, og nu begynder en jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Snart viser det sig, at forbrydelsen er større, end Asger først troede.

Filmen foregår på én nat, på én location, med én hovedkarakter. Du kan nemlig glemme alt om biljagter eller panoramabilleder af en dyster skov. Vi ser kun betjenten Asger Holm i billedet og møder kun filmens øvrige karakterer gennem betjentens telefonsamtaler. Filmen leger i den grad med publikums forestillingsevne, og det bliver interessant at se, hvordan holdet bag filmen har løst den opgave.

Bag filmen står instruktør Gustav Möller i samarbejde med medforfatter Emil Nygaard Albertsen og producer Lina Flint. Alle er de fra Nordisk Films talentprogram kaldet Spring. Den skyldige er Möllers debutfilm.

Allerede inden den danske premiere har filmen vundet en række prestigefulde priser på filmfestivaler rundt omkring i verden. Filmen fik publikumsprisen i den internationale spillefilmskonkurrence på Sundance Film Festival i USA, ligesom filmen bl.a. også har modtaget kritikernes pris på Beaune International Thriller Film Festival i Frankrig.

Jakob Cedergren har film som Fuglene over sundet, Sorg og glæde og Frygtelig lykkelig på sit cv, ligesom du måske kender den danske skuespiller fra tv-serier som Edderkoppen, Den som dræber og den svenske tv-serie Mord i skærgården.

Hvordan du deltager i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen om 2 x 2 billetter til Den Skyldige skal du skrive en kommentar under indlægget her. Du kan også vælge at skrive en kommentar under konkurrenceopslaget på Vild Med Krimis Facebookprofil eller på bloggens Instagram. Ja, hele tre muligheder, men kun én chance pr. bloglæser. Du bestemmer selv, hvad du vil skrive – måske du har lyst til at anbefale en thriller hvad enten det er en bog eller film?

Husk: Der kan gå lidt tid, fra du skriver en kommentar, til den er synlig på bloggen.

Jeg skal have din kommentar senest mandag den 4. juni 2018 klokken 12. Senere samme dag kan du på bloggen læse, om netop du har vundet 2 billetter. Fribilletterne gælder fra den 18. juni til biografer over hele landet, der viser filmen.

Tak til Nordisk Film for at sponsorere konkurrencen.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

24 thoughts on “Vind bio-billetter til thriller med Jakob Cedergren

 • Annemette Caspersen

  Jeg vil gerne anbefale en bog. Godt nok ikke en krimi, men en spændingsroman Nemlig “Den fremmede gæst”. Har lige læst den og wow den skal læses. Denne film lyder også spændende, den skal helt sikkert ses!

 • Harriet Rud

  Jeg vil gerne anbefale Jennifer Egans bog “Manhattan Beach ” ikke en krimi, men lige så spændende. Filmen vil jeg gerne se med min veninde Bente.

 • Betina Petersen

  Jeg er vild med Jakob Cedergren, så den film vil jeg rigtig gerne se Mon ikke jeg kan lokke min mand med i biffen en regnvejrsdag ☔️

 • Helle K.

  Jeg vil gerne deltage, jeg er vild med Jakob Cedergren jeg er ved at læse Eksodus af Lindholm og Zornig – den er overraskende god, jeg var ikke vild med den første, så jeg læste aldrig nummer to.

 • Gitte Bach Nielsen

  Jeg tror, det var den vi så forfilm til i sidste uge – den er rigtigt spændende ud 🙂 det ville være vildt hvis vi kom i biffen to gange så tæt på hinanden – det er langt over et år siden var det sidst. Jeg synes faktisk en film i biffen – er bedre end hjemme i sofaen. Stemningen fra de andre, pladsen, lyden – lugten af popcorn. Det er noget særligt.

 • June Ryberg

  Jakob Cedergren er min favorit skuespiller.
  Jeg vil invitere min mand med i biffen, det er flere år siden vi har været afsted sammen.

 • Bitten Bønnelykke Warming

  Med en snart tre-årig i hjemmet er det ikke så tit, at min kæreste og jeg kommer i biografen, så vi trænger til det 🙂 Jeg er vild med krimier og thrillers, især af den lidt ‘gammeldags’ slags á la Agatha Christie. Er spændt på, om en film med så enkel en opsætning som “Den Skyldige” kan holde seerne/biografgængerne fangede i spændingen. Det må vi se!

 • Bente Engelund Knudsen

  Jeg vil tage min veninde Lene med i biograften. Steffen Jacobsens “Trofæ” kunne være et godt bud på en thriller…

 • Pia Klitte

  Den vil jeg gerne se, den lyder som en spændende film, som jeg gerne vil se sammen med min datter Pernille.