Konkurrence: Vind krimi skrevet af Dolly Parton og James Patterson 26


Konkurrence/Reklame: En heldig blogvinder kan vinde en mulepose i denim og Løb, Rose, løb, der er skrevet af Dolly Parton, ja DEN Dolly Parton, i samarbejde med bestsellerforfatter James Patterson. Konkurrencen er sponsoreret af Forlaget Gyldendal.

Dolly Parton var med på Gyldendals stand på Krimimessen i Horsens – i papudgave. Om bogen er god ved jeg ikke, endnu, men jeg ved, at Dolly Parton er hamrende sej! Foto: Rebekka Andreasen

Hun har komponeret over 3000 sange, countrylegenden fra Tennessee, ligesom hun har solgt mere end 100 millioner plader over hele verden. Det er alligevel lidt af en sjat. Men når det kommer til at skrive romaner, er hun debutant.

En heldig bloglæser kan vinde mulepose og bog. Foto: Rebekka Andreasen

I marts i år udkom Dolly Partons første roman Løb, Rose, løb. En historie om en ung sangerindes store drømme, farlige fortid og mod til at ofre alt for at overleve. På bagsiden af bogen står der:

Løb, Rose, løb glitrer af fare og begær og emmer af kærlighed til musik og til stærke kvinder i alle aldre.

Dolly Parton har skrevet bogen sammen med den amerikanske bestsellerforfatter James Patterson, som du måske kender for Edderkoppens spind (Along came a spider), der udkom på dansk i 1995.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar under indlægget her, hvor du nævner titlen på den bog, du senest har læst/lyttet til. Det behøver ikke være en krimi.

Jeg udtrækker en vinder mandag den 18. april klokken 12.00, og du skal selv læse her på bloggen, om du har vundet. Hører jeg ikke fra vinderen inden en uge, trækker jeg en ny. Bemærk: Der kan gå lidt tid, fra du smider en kommentar, til den er synlig på bloggen. Tak til Gyldendal for at sponsorere konkurrencen.

PS: Dolly Parton har skrevet 12 nye sange som soundtrack til bogen. Run, Rose, Run hedder albummet.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

26 thoughts on “Konkurrence: Vind krimi skrevet af Dolly Parton og James Patterson

 • Marie Espersen

  Jeg har lige læst Helle Tornings bog Blondinens betragtninger og glæder mig meget til at læse endnu en blondines (Dollys) betragtninger

 • Erik Boje

  Har løst Puk Damsgaards “Den Sorte Kat i Mosul”.
  Spændende, interessant, dog lidt “journalistisk” skrevet.

 • Louise Olesen

  Den seneste bog, jeg har læst, er Den Store Bandebog, som jeg læste højt for en veninde over telefonen – til store latterbrøl fra os begge 😀

 • Heidi Timmermann

  Som man sår, af Michael Hjorth. Jeg er vild med serien.
  Denne slutter med noget af en teaser, til næste bog.

 • Dorte Slouborg

  Er ved at lytte til: Vingården For Vilde Drømme af Caroline Säfstrand 🙂 Skøn bog! En rigtig feelgood bog

 • Katja

  Er KÆMPE Dolly-fan og ville elske sådan et sæt!!! Den sidste bog jeg har læst, var faktisk min egen – korrekturlæsning. Haha. Men af andres, har jeg senest genbesøgt Helvede i Djævelens lærling.

 • Ulla Lauridsen

  Jeg læser Deerhunting for Jesus, og den er vanvittig god. Ikke en krimi, men et portræt af fattige hvide amerikanere i Virginia.

 • Nønne Lønne Votborg

  Jeg har lige lukket sidste side i bogen “Anton” af Vibeke Marx. Det er 2. del i en historisk serie.

 • Bente Pedersen

  Jeg er i gang med at lytte til “Du skal ikke tænke på mig” af Vilma Sandnes Johansson – en autofiktiv roman om en teenager, som i 4 lever med den vished, at hendes mor vil dø af kræft indenfor en overskuelig fremtid. Vilma skal dels tackle morens sygdom, mens hun prøver at leve et ungdomsliv som andre på hendes alder. En hjerteskærende bog – specielt når man har været tæt på en mor, der døde fra sine teenagepiger.
  På krimifronten er jeg i gang med “Natrium Chlorid” af Jussi Adler-Olsen – den læser jeg som e-bog
  Endelig er jeg i gang med Hella Joofs “Hjemmehjælperen Ramona” – en bog om de mange hverdagens engle, der uselvisk hjælper andre i nød – den læses som papir-bog.
  Venlig hilsen Bente

 • Birthe Sonne

  James Patterson er altid god, både alene og sammen med andre. Med Dolly Parton er det et ualmindelig spændende bekendtskab.
  Jeg er netop blevet færdig med Stefan Ahnhem’s serie om Fabian Risk og Dunja Hougaard – gys og Skyggedalen af Viveca Sten – spændende. Jeg er i gang med Forkynderen af Sander Jacobsen, det er en helt anderledes form for krimi. Bagefter vil det være herligt med Dolly 🙂

 • Lisbeth Zabihi

  Jeg glæder mig meget til at læse Løb Rose, løb. Har lyttet til Dolly Partons musik igennem MANGE år og er utrolig glad for det bekendtskab, så håber da også at krimien vil afspejle Dolly mere end James Patterson. Jeg har netop læst Fortabt af Linda Castillo.

  • Bente Pedersen

   Jeg lytter til “Den ærlige bedrager” af Tove Jansson og læser “Natrium Chlorid” af Jussi Adler-Olsen