Konkurrence: Vind kvinden i toget 45


Hvis der er en bog, der er hypet, så er det Kvinden i toget. Vinder du bogen kan du jo selv bedømme, om bogen er hypen værd.

Hvis der er en bog, der er hypet i øjeblikket, så er det thrilleren Kvinden i toget af Paula Hawkins. Vinder du bogen, kan du selv bedømme, om bogen er hypen værd.

Konkurrence: Britiske Paula Hawkins debutroman Kvinden i toget er blevet et fænomen i bogbranchen. Thrilleren, der udkommer på dansk 24. september, er blevet udråbt til den hurtigst sælgende debutroman – nogensinde. Vind bogen.

For at få det prædikat skal der sælges et par bøger – eller tre. Kvinden i toget udkom på engelsk i begyndelsen af året, og siden er den solgt til udgivelse i 44 lande. DreamWorks har sikret sig filmrettighederne, og bogen har ligget nr. 1 på både bestsellerlisten i England og på den prestigefulde New York Times bestsellerliste.

Kvinden i toget har en ganske særlig hovedperson – nemlig en antiheltinde med stort a. Rachel er ikke kun ensom, alkoholiker, arbejdsløs, ulykkelig, usoigneret og overvægtig – hun er også lidt af en stalker og voyeur. Vil du med hende på togrejse og deltage i konkurrencen om et eksemplar af (den fysiske) bog, så skal du:

Skrive en kommentar under indlægget her, hvor du anbefaler en god krimi til andre. Bemærk, at der kan gå lidt tid, fra du skriver din kommentar, til du kan se den på bloggen.

Jeg elsker en frisk, hurtig konkurrence, så jeg skal have din kommentar senest:

torsdag den 24. september 2015 klokken 08.00.

Senere samme dag kan du på bloggen læse, om du har vundet. Jeg anmelder bogen på udgivelsesdagen. Bemærk, at du selv skal tjekke, om det er netop dig, der har vundet Kvinden i toget – venligt sponsoreret af Gyldendal, der udgiver bogen på dansk.

PS. Du kan læse mere om bogen her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

45 thoughts on “Konkurrence: Vind kvinden i toget

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Jeg anbefaler på det varmeste ” Haikudetektiven” af Lasse Hjorth Madsen. Bogen er den første i serien om Matias Kaas som er vild med haikudigte og sushi.
  Matias og journalistpraktikanten Josefine har besluttet sig for at undersøge deres chefs død, som ellers betragtes som selvmord, men er det nu også det?
  Jeg var meget begejstret for Haikudetektiven, som jeg syntes var rigtig spændende og den fik mig også til at grine mange gange undervejs. Læs den.

 • Vinnie randrup jensen

  Jeg vil gerne anbefale forfatteren Inger gammelgård Madsens serie om betjent Roland Benito og journalisten Anne. Hvis man kan lide marklund, Egholm, Blædel og hastrups bøger. Så er Ingers serie et mustread.

 • Inge Moritzen

  Lige for tiden sluger jeg serien med Hvid & Belling af Lars Kjædegaard.
  De er umiddelbart spændende og handlingen logisk. Og til at gætte med på. Klassisk, men så kommer tvistet.
  Der er ofte en slutning, der er et uløst element…og det bliver ikke løst i bogen – og det er ikke en del af den næste i serien. Men læseren ved vist nok, hvordan det hele hænger sammen…..så læs serien og lad os lege opklarere!

 • Dorthe Nørgaard

  Jeg vil gerne anbefale Stefan Ahnhem bøgerne. De er SÅ spændende lige fra første til den sidste side er vendt. Det er spænding når den er bedst og man må bare læse videre….. Det er klart en forfatter man skal læse, hvis man er til en spændende krimi og der gerne må ske noget 🙂

 • Marianne Øfjord

  jeg vil gerne anbefale Løbende Tjener af Dennis Jürgensen.
  En utrolig spændende krimi, jeg glæder mig til at læse efterfølgeren, som skulle komme i november måned.

 • Christina Vends Skov

  Jeg synes at sissel jo-gazel med svalens graf er blandt en af de bedste krimier man kan læse, hun har en fantastisk skrive stil og et enormt recah arbejde hun ligger for dagen, for at skrive signe bøger. Jeg læste bøgen vinteren 2014 og den sider stadig i mig.

 • Kirsten Egelund

  Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med en krimi af Daniel Silva, som skriver om den israelske agent Gabriel Allon. Specielt ‘Rembrandt-sagen’ er faldet i min smag. Det er både krimi og historie i et. Kan virkelig anbefales.

 • pia sroka

  Kvinden der forsvandt” af Gillian Flynn, så spændende ,På deres femårs-bryllupsdag forsvinder Amy sporløst fra sit lykkelige ægteskab. Nick bliver politiets hovedmistænkte, og fundet af Amys kompromitterende dagbog belaster ham yderligere.

 • Dorte Axelsen

  Når man nu kan vinde en krimi fra en debutant, har jeg valgt at anbefale en krimi fra en anden debutant. Nemlig “Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils. Bogen er velskrevet og spændende og tager os med på tur rundt i skønne Sydengland.

 • Anette Nielsson

  Der er jo heldigvis mange, men jeg vælger at anbefale første bog i en planlagt serie. Den hedder “Der hænger en engel alene i skoven” af Samuel Bjørk. Bogen handler om en seriemorder….

 • Inge Lund

  Hvis du endnu ikke har læst Kvinden i buret af Jussi Adler-Olsen, så få det gjort. Bogen er uhyggeligt spændende og fantasifuld til sidste side. En ung kvinde forsvinder pludselig og selv om politiet graver i mysteriet, findes hun først – i live – efter flere år.

 • Gerda Bruhn

  Der er så mange gode krimier, at det er svært at vælge. Men hvis man er til de lidt hårdkogte af slagsen, kan jeg anbefale Chris Carters serie om Robert Hunter

 • Birgitte

  Jeg anbefaler alt skrevet af Robert Goddard. Han kan skrue et godt og underholdende plot sammen med mange tvists undervejs. Jeg elsker bøgerne!

 • Emma Rørbæk

  “Kvinde forsvundet” af Gillian Flynn er klart en af mine favorit krimibøger! Hun skriver vidunderligt.

  Krydser fingre! – “Kvinden i toget” har længe stået på min must read-liste.

 • Pernille

  Jeg vil helt klart anbefale at læse “Det der ikke slår os ihjel” af David Lagercrantz fortsættelsen af Stig Larssons serie om Lisbeth Salander og Millennium. Den er rasende spændende.

 • Rikke

  Gillian Flynns “Gone Girl” er altså bare særpræget og i en helt anden klasse end det meste jeg har læst de senere år indenfor genren. Krydser fingre. God søndag!

 • Pia Leon

  Jeg kan varmt anbefale Dan T. Sehlbergs bog “Mona”. Jeg startede heldigvis på den en week-end, for den var ikke til at lægge fra sig igen. Og nu I er gået i gang med Mona – så husk at fortsætte med efterfølgeren “Sinon”.

 • Bente Pedersen

  Jeg vil gerne anbefale “Kulde” af den islandske forfatter Yrsa Sigurdardottir – den bedste krimi, jeg har læst længe – spændende, uhyggelig samt godt skrevet.

 • Birthe Sonne

  Til min anbefaling graver jeg en ældre sag frem: Robert Goddard, Fra billede til billede. Der er kommet mange spændende bøger fra Goddard, men denne første indeholder stadig et godt plot. Nu fik jeg selv lyst til at læse den igen, så den skal vist ned fra reolen.

 • Pia Lyng

  Åh har hørt så meget godt om den bog, og den står over bøger jeg bør eje på et tidspunkt (meget snart!). Forhåbentligt har jeg lidt held med mig :$.. Ville være lækkert!

  De bedste thriller bøger jeg har på mine hylder er nok de tre “Bad girls dont die” bøger af Katie Alender :)! Har dem på engelsk, og jeg elsker dem så højt! Og så er der selvfølgelig også “Marie Antoinette, the serial killer” af samme forfatter <3.