Krimiavis 2015


Manden på forsiden af Informations krimiavis 2015 er svenske David Lagercrantz. Manden, der har skrevet videre på Stieg Larssons manuskript og færdiggjort den fjerde Millennium-bog, der udkommer senere i år.

Manden på forsiden af Informations krimiavis 2015 er svenske David Lagercrantz. Han har skrevet videre på Stieg Larssons manuskript og færdiggjort den fjerde Millennium-bog, der udkommer senere i år. Titlen er Det der ikke slår os ihjel.

Krimiavis 2015: Der er masser af godt læsestof i Informations krimitillæg, der udkom i sidste uge.

Avisen uddeles også på Krimimessen i Horsens. Du kan læse krimiavisen online lige her

Du finder blandet andet et stort interview med David Lagercrantz. Han er svenske journalist og forfatter og manden, der har skrevet den fjerde bog om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist færdig. Stieg Larsson nåede nemlig ikke at skrive bogen færdig, inden han døde.

Lagercrantz er blandet andet kendt for biografien Jeg er Zlatan (som er en af de eneste biografier, jeg nogensinde har læst – den er fremragende). Den fjerde bog i Millennium-serien udkommer senere i år og hedder Det der ikke slår os ihjel.

Du kan også læse et stor interview med journalist og korrespondent Lone Theils, der får sin krimidebut med Pigerne fra Englandsbåden, der udkommer 20. marts. Du kan læse en anmeldelse af bogen her på Vild Med Krimi på udgivelsesdagen. Læs også artiklen om, hvordan terrorfrygt gør, at terrorister er de nye krimi-skurke.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.