Vind Løvetæmmeren af Camilla Läckberg – og se om du har vundet Petri-krimi 67


Løvetæmmeren er Camilla Läckbergs niende krimi om Erica Falck og Patrik hedström

Løvetæmmeren er Camilla Läckbergs niende krimi om Erica Falck og Patrik Hedström

Konkurrence: Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen om at vinde Lotte Petris fjerde bog om lægen og forskeren Selma Eliassen. Nu kan du vinde ny Läckberg-krimi.

Tak for jeres kommentarer. I har gang i en masse gode bøger, kan jeg læse. Herligt. Se nederst i indlægget her, om du har vundet Hvidt snit. Du kan læse mere om Lotte Petri lige her

Foråret pibler frem alle vegne. Det samme gør bogudgivelserne. Og hvorfor ikke snuppe endnu en konkurrence? Og en lynhurtig en af slagsen, der afgøres allerede fredag den 20. marts.

Denne gang kan du vinde Camilla Läckbergs niende fritstående krimi om Erica Falck og Patrik Hedström. Løvetæmmeren hedder bogen, der udkommer på fredag på forlaget People’sPress. Det er flere år siden, der har været nyt om parret fra Fjällbacka, og mon ikke der er mange, der venter spændt på denne bog?

Løvetæmmeren er en krimi om bortførte piger, en hensynsløs seriemorder og om familietragedier. Som så ofte i Camilla Läckbergs bøger er der to sideløbende historier, der fletter sig ind i hinanden. I Løvetæmmeren er Erica i gang med at skrive en bog om en cirkusfamilie. Faderen var cirkusartist, og moderen sidder fængslet for mordet på ham. Erica har længe forsøgt at få moderen i tale, og nu har Erica fået lov til at besøge hende i fængslet.

Samtidig bliver en ung næsten nøgen pige påkørt – hun kommer fortumlet ud fra skoven og har været savnet i fire måneder, siden hun forsvandt på vej hjem fra en rideskole. Du kan læse mere om bogen lige her

For at deltage i konkurrencen om Camilla Läckbergs nye krimi, skal du skrive en kommentar under opslaget her og anbefale en rigtig god krimi, du har læst. Skriv dit bud inden fredag den 20. marts klokken 12, hvorefter jeg trækker en vinder.

Monica Figgé Jensen – send mig din adresse på mail@rebekkaand.dk – du har nemlig vundet Hvidt Snit af Lotte Petri.

PS: Bemærk: Der kan gå lidt tid, før din kommentar kan ses på bloggen.

PPS: Den 26. marts kan du møde Sara Blædel og Camilla Läckberg til Nordic Noir på Kurhotel Skodsborg. Se mere om arrangementet her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

67 thoughts on “Vind Løvetæmmeren af Camilla Läckberg – og se om du har vundet Petri-krimi

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Den stumme pige af Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt er fantastisk god, den får min varmeste anbefaling.

 • Louise H

  Dejlig præmie 😀
  Vil gerne anbefale “Jeg skal huske dig” af Yrsa Sigurðardóttir. Ikke en typisk krimi, men godt krydret med masser af uhygge. I love it. Den kan læses gratis på Ereolen.dk, ligesom hendes andre bøger, som også kan anbefales

 • Dorthe Hørning

  Sara Blædel synes jeg er fantastisk! Hendes sidste “Kvinden de meldte savnet” er rigtig god!! Ellers kan jeg anbefale alt af Elsebeth Egholm, Kepler og Jussi Adler-Olsen!! Glæder mig meget til Løvetæmmeren!!

 • Marianne KJær Poulsen

  “Abgeschnitten” af Fitzek og Tsokos – læst på tysk, og den var så spændende, at jeg slet ikke lagde mærke til, det var på tysk. Den ene cliffhanger afløste den anden – og plottet var godt gennemtænkt og gysende hele vejen igennem.

 • Charlotte Sloth

  Stalker af Lars Kepler som vi lige har læst i læseklubben er virkelig godt skrevet og åndeløst spændende til sidste side. Klar anbefaling!!!

 • Sonja Bech

  Jeg har lige læst den tyske krimi, som die Welt har kåret som årets bedste krimi: ” Sandheden og andre løgne”. Den er altså god

 • Monica Figgé Jensen

  Uh der er jo mange, men den sidste jeg har læst er:
  Sara Blædel: Dødesporet
  Jeg syntes, at det er den bedste hun har skrevet indtil videre. Jeg er lige nu i gang med den nyeste af hendes, men indtil videre har jeg nået 1/3 af den og den har ikke slået Dødesporet efter min mening 😉
  Men jeg kan også anbefale Karin Slaughters og Simon Becketts bøger. Jeg bruger selv kommentarerne og siden her som inspiration og har en meget lang liste over krimier, som jeg gerne selv vil læse 🙂

 • Vinnie Jensen

  de glemte piger af Sara Blædel er den bedste jeg har læst. Men der er rigtig mange
  Gode bøger at vælge i mellem. Alle Camillas bøger anbefaler jeg også gerne. Jeg glæder mig til at høre om hvordan Erica Patrick og tvillingerne går og har det.

 • Eva Tove Rasmussen

  Har alle Camillas bøger og de er alle gode glæder mig til Løvetæmmeren, har lige læst Michael Connelly’s bog Vildfaren måne, den var rigtig god, men den bog som jeg synes bedst om er Sara Blædel’s bog Kvinden de meldte savnet, den har jeg læst 2 gange.

 • Anette Andersen

  Stor fan af Camilla Läckberg – har alle pånær den sidste, også stor fan af Sara Blædel, Liza Marklund og Elsebeth Egholm – kan stærkt anbefale disse forfattere.

  Desuden vil jeg anbefale – både Vera + Shetland serien af Anne Cleeves samt Rhona MacLeod serien af skotske Lin Anderson:
  Anne Cleeves: Thin Air nr. 6 i Shetlands serien – en af de bedste i denne serie.
  Lin Anderson: Paths of the Dead nr. 9 i serien om forensic scientist Rhona MacLeod, og foregår delvist på Orkney hvor jeg bor. Har mødt begge forfattere flere gange, og håber at de inviteres til Krimimessen i Horsens.

 • Birthe Sonne

  Der er ikke så mange, der kender Hundens ører af Maria Ernestam. Måske er det ikke en traditionel krimi, men den er i hvert fald spooky og anderledes.

 • Heidi Mortensen

  hvis krimielskere ikke har læst Søvnen og Døden endnu af A J Kazinsky, så er det bare med at komme i gang.

 • connie olsen

  Har lige læst Stalker af Lars Kepler. Den blev læst på en dag, det var umuligt at løsrive mig, godt det var en fridag:-)

 • Anne-Marie Vendler

  “Suffløren” af Donato Carrisi, idet den, for mig, er spændende på den rigtige måde; dvs. der sker hele tiden noget i historien, der overrumpler, og man kan ikke gætte sig til hverken slutning eller hvem der er morder.

 • Annette Egeris

  ” Sagen Vaterland ” af Volker Kutscher er en dejlig og sjældent fængende Berlinerkrimi, der oser af 30érnes politiske kampe og underverdenens magtfulde indflydelse herpå. Flere spændingsspor, der langsomt akkumulerer så man til sidste side sidder helt ude på kanten af stolen og bider negle. Smukt smukt sprog og dejlige personbeskrivelser, og jeg elsker ganske enkelt Gereon Rath, kriminalassistenten der binder alle sløjferne sammen.

 • Anja Johansen

  Jeg har lige læst Lars Bill Lundholms 3. Bog om Kommisær Axel Hake. Der er 4 bøger og de er gode.
  Og ellers vil jeg klart anbefale Libri Di Luca og Fra Drømmenes Bog af Mikkel Birkegaard. Det er krimier for bogelskere og bøger, som jeg vender tilbage til. Og så er de kommet i en smuk indbinding for et par år siden.

 • Erik Boje

  Jeg kan simpelthen ikke vente med at læse Camillas nye bog.
  Har lige læst Katarina Wennstams bog Gøgens Varsel. Super.
  Sofie Sarenbrant er også værd at gå i gang med.
  Erik Boje

 • Ida

  JAAAA jeg deltager så gerne. Har også allerede lavet en påmindelse om at skulle købe den på fredag, når den kommer 🙂
  Camilla Läckberg er min yndlings forfatter, så det er altid hende jeg anbefaler. Ellers er HåkonNisser også rigtig god – særligt hans ‘en helt anden historie.’

 • Line Jakobsen

  Den bedste krimi jeg har læst er nok Jo Nesbø “Snemanden” Den var både meget spændende og også meget varm og fascinerende.

 • Annette Bjerrum

  Jeg vil godt anbefale Inger Gammelgaard Madsens serie om politiinspektøren Ronald Benito.
  Den første bog hedder Dukkebarnet. det er en rigtig godt bog, hvor man føler sig godt underholdt.
  jeg kan også godt anbefale de næste bøger i serien:
  Drab efter begæring
  Fremmed indtrængen
  Under Skriftemål
  Stjålen identitet
  Lig bløder ikke

 • Camilla A

  Jeg er helt vild med Camilla Läckberg og har læst alle de andre bøger i serien. Det vil være så fedt at finde den nyeste i rækken. 🙂
  Jeg kan også anbefale “Kvinden i buret”, som fangede med.

 • lissen andersen

  Hvis man ikke har stiftet bekendtskab med den Norske krimidame: Anne Holt, så gør det nu
  Jeg kan nævne den første jeg læste, og som tryllebandt mig: “Salige er de som tørster”….det er dog ikke den første, så man kunne gå i gang fra enden af, for der er en del!!!! det er vist nok “blind gudinde” som var den første!!

 • Camilla T

  tja, Camilla Lackberg er min uden sammenligning yndlings krimiforfatter, men det er jo næsten for kedeligt, at nævne hendes bøger

 • Marlene Duch

  Jeg vil gerne anbefale Sara Blædels nyeste krimi “kvinden de meldte savnet” – en utrolig spændende og gribende krimi, som man bare ikke kan lægge fra sig.