Krimiklummer om Sherlock Holmes, sære vaner og lig i skoven

Læs bl.a. om en af mine bekendte, der er flov over at købe bøger af bl.a. Liza Marklund. Han bad derfor om at få bogen pakket ind som gave, da han sidst købte en bog af den svenske forfatter.

Læs bl.a. om en af mine bekendte, der er flov over. at han elsker  Liza Marklunds bøger. Han bad derfor om at få bogen pakket ind som gave, da han sidst købte en bog af den svenske forfatter.

Krimiklumme: Sommeren over har jeg skrevet små krimiklummer til Lokalavisen Aarhus.

Jeg har skrevet om at have sære krimivaner og f.eks. se det samme afsnit af tv-krimien Broen lige efter hinanden (Jo da, det har jeg gjort – flere gange) Jeg har skrevet om at læse slutningen på en krimi, før man går i gang med kapitel et. Jeg har også skrevet om Sherlock Holmes  – detektiven over dem alle – og om lig i Rådhusparken i Aarhus.

Jeg har tidligere linket til min første krimiklumme lige her, hvor jeg skrev om min fascination af krimigenren. Nu kan du læse de øvrige klummer lige her, her og her

PS: På torsdag kan du glæde dig til et sommerinterview med krimiforfatter Vibeke Dorph, der er aktuel med bogen Babyalarm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her