Marco Effekten udkommer om tre dage 3


Mon ikke Jussi Adler-Olsens nyeste krimi vil være at finde under mange juletræer i år? Fotograf: Phillip Drago Jørgensen

Så… Nu er det snart nu. Og nej, det er ikke juleaften, jeg tænker på. Jussi Adler-Olsens Marco Effekten udkommer på torsdag.

Glæder du dig? Eller synes du, at det er noget pjat, at en bog ingen (eller ganske få) har læst endnu, allerede har fået så voldsom opmærksomhed? Jeg må indrømme, at jeg har været temmelig bekymret for, om Jussi Adler-Olsen overhovedet har haft tid til at skrive en god gedigen krimi, der kan matche de forrige bøger om Afdeling Q. For man kan jo ikke skrive, når man er gæst på bogmesser rundt omkring i verden, endnu engang pakker sin kuffert ud på et anonymt hotelværelse eller bliver interviewet af journalister på alverdens sprog.

Heldigvis har jeg hørt fra en god ven, der af arbejdsmæssige årsager har fået lov at smuglæse de første sider, at det tegner rigtig godt. Nu er jeg mere rolig. Marco Effekten er en bog, som jeg vil læse uanset om den får dårlige eller gode anmeldelser. Sådan er det bare. Men jeg forventer en krimi af en vis kaliber.

Jeg glæder mig utrolig meget til at læse bogen, der tager udgangspunkt i drengen Marco, der af sin onkel Zola bliver opdraget som kriminel. (Gys) Og jeg glæder mig selvfølgelig til igen at møde Carl Mørck.

På BogForum i november måtte de besøgende nøjes med denne store udgave af bogen. Se flere billeder fra BogForum lige her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Marco Effekten udkommer om tre dage