Onsdagsdate med Sara Blædel, Jesper Stein, Faber og Pedersen og en række andre forfattere


Det store LitteraTOUR juleshow: Hvad skal du onsdag aften? Med et par klik kan du komme med til en forhåbentlig festlig forfatteraften, når Saxo og Politikens Forlag i samarbejde med Zevio byder velkommen til  et gratis online event med en række forfattere.

På onsdag går det løs med Det store LitteraTOUR juleshow. Foto: PR

“Film skal ses i biografen,” sagde kulturjournalist og filmelsker Ole ‘Bogart’ Michelsens altid. Da corona blot var navnet på et mexicansk ølmærke i de flestes bevidsthed, tænkte jeg også, at forfattere skal opleves på deres scener nemlig live på biblioteker, i forsamlingshuse og til bogmesser, hvor de fortæller om deres bøger og forfatterskab.

Men 2020 er blevet året, hvor kulturelle arrangementer foregår på nye og anderledes måder.

Onsdag den 9. december klokken 19.00-20.30 inviterer Saxo og Politikens Forlag i samarbejde med Zevio til et gratis online event. Du kan møde ni forfattere denne aften:

  • Sara Blædel
  • Faber og Pedersen
  • Jesper Stein
  • Hella Joof
  • Anne-Grethe Bjarup Riis
  • Sigurd Barrett
  • Vincent F. Hendricks
  • Iben Mondrup

Aftenens vært er Ann Lind Andersen.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig til arrangementet her, hvor du også kan læse om betingelserne – det er som skrevet gratis, men du siger ja til at modtage et nyhedsbrev. Jeg har intet med arrangementet at gøre, men formidler blot.

Før LitteraTOUR juleshow går i gang, modtager du et link, der fører dig til eventet.

Der er allerede tilmeldt over 2000 bogglade mennesker, og der er plads til flere. Jeg skal selv se med her fra mit hjem i det nordlige Aarhus. Og jeg glæder mig til at høre de forskellige forfattere.

Online arrangementer kan være fremragende – du kan f.eks. sidde i dit nattøj, hvis du har lyst på onsdag. Og for en stund behøver du ikke tænke på afstand og mundbind og håndsprit. Jeg har selv deltaget i flere fornøjelse online events, men jeg ser også frem til, at vi en dag igen kan mødes derude i det virkelig liv.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.