Om streaming af bøger, singler og sms-litteratur

Det hænder, at jeg læser andet en krimi - og jeg har lige købt singlen Modellen, som Zetland har udgivet.

Det hænder, at jeg læser andet end krimi – og jeg har lige købt singlen Modellen, som Zetland har udgivet.

Flere og flere henter musik på Spotify og ser film på Netflix. Nu er det bøgernes tur, og der kommer hele tiden nye såkaldte streamingtjenester til. 

Der er rigtig mange muligheder for at få fat i bøger, lydbøger eller sms-fortællinger – blot med et par klik med musen. Nogle af de nye muligheder er:

SMSpress

Riidr

Mofibo

Storytel

Læs mere i mit fjerde blogindlæg for Krimifan – du finder det hele lige her

PS: Jeg er blevet glad for formatet singler, der er en mellemting mellem en bog og en dybdegående artikel. De elektroniske fortællinger handler om alt muligt forskelligt, men fælles for singlerne er, at de gør dig klogere. Jeg nød at læse Line Holm Nielsens single om røveriet mod Dansk Værdihåndtering i Brøndby, hvor topprofessionelle forbrydere fra hele verden forsvandt med over 60 millioner kroner. Læs anmeldelsen af den single lige her

Og tjek selv hos Zetland, om der skulle være en single, der tiltaler dig.

PPS: Jeg har lige smuglæst den single, min mand har købt (Den perfekte statsminister af Hans Engell) og har selv lige købt Modellen, der handler om den danske topmodel Josephine Skriver, der bor i New York.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her