Skal du også følge Broen sæson 2? Eller vinde et gavekort? 48


I dag handler mit blogindlæg på Krimifans site om Broen II, som sendes på DR1 til september. Skal du se med?

umage makkerpar spillet af Kim Bodnia og Sofia Helin. Foto: Carolina Romare

Jeg ser frem til atter at følge Saga Norén (Sofia Helin) fra Länskrim Malmø og Martin Rohde (Kim Bodnia) fra Københavns Politi. Læs hele mit blogindlæg her

Indtil serien får premiere, kan du komme lidt i Broen-stemning ved at se scener fra tv-serien og høre titelmelodien Hallow talk  af Choir of Young Believers i en liveversion her:

I denne uge hvor jeg skriver på Krimifans site, skal du, der ofte læser med her, ikke snydes. Derfor sætter jeg et gavekort til Bog & Ide på 200 kroner på højkant. Du skal blot skrive i kommentarfeltet herunder hvilken tv-serie, du holder af. Det behøver ikke være i krimigenren. Jeg trækker lod på fredag (9. august) klokken 12, og du kan deltage indtil det tidspunkt.

Rebekka

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

48 thoughts on “Skal du også følge Broen sæson 2? Eller vinde et gavekort?

 • Betina P

  Jeg er vild med Rejseholdet og har set serien utallige gange. Forbrydelsen og Dicte har også fået mig til skærmen uge efter uge, men Broen fangede ikke mig – måske fordi jeg gik glip af 1. afsnit. Den kommende sæson skal dog have en chance

 • Lene H Nielsen

  Matador kan man jo se igen og igen, men Dicte var rigtig god.
  Mener du på et tidspunkt skrev at Broen blev genudsendt, ved du hvornår? Har nemlig ikke set den, men den lyder god

 • M. Pedersen

  JEg så ikke første sæson, da jeg normalt ikke er til laaaange serier, hvor man er tvangsindlagt søndag efter søndag. MEN, hvis det bliver muligt at streame serien, så vil jeg klart gerne se den!

  Ellers ser jeg vidt forskellige genrer lige fra gys og action i The Walking Dead, eye-candy og drama i The Vampire Diaries, Chick-lit on screen i Hart of Dixie, politisk drama i House of Cards, eller go’ britisk hygge m ufattelig mange mord(!) i Barnaby

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Det er rigtig gode serier, I nævner. Jeg har dog ikke set Breaking Bad – endnu. Men er storforbruger af Netflix. Som mor til tre er det super smart, at man kan se serier, når det passer ind i programmet. Lene – Broens første sæson bliver genudsendt på DR1 i uge 36 og 37.

 • Rikke Hyldgaard Hansen

  Dicte var rigtig god og den ultimative tøseserie Grays Anatomi følges trofast når den sendes. Broen fangede ikke lige i første afsnit og jeg fik ikke lige givet den en chance mere…

 • Gitte Bach Nielsen

  Åh, i denne uge er jeg klistret til skærmen – der er Catwalk – tænk det er jeg blevet fuldstændigt grebet af. Måske fordi jeg ikke selv når at lave så meget håndarbejde. Ellers er det småserierne i CSI regi – og Barnaby er jeg vild med (så går min mand :-))

 • Helle Klüwer

  Jeg er ret vild med Wallander og Varg Verum serierne. De er begge på Netflix så man lige kan tage en halv time når det passer ind. Selvfølgelig skal jeg se Broen 2. Bare de ikke mumler så meget denne gang (øv lyder ligesom min mor når jeg skriver det – men jeg mener det faktisk ;.)

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

   Jeg ved, hvad du mener – selvom jeg ikke har problemer med hørelsen, så slår jeg ofte underteksterne til – netop fordi lyden ofte er dårlig. Tekst-tv side 398 – så bliver de danske serier tekstet.

 • Jette Larsen

  Jeg elsker danske svenske norske serier, har mange super krimiserier. Ikke at forglemme de engelske, sluger gerne serier som bla En sag for Frost, Taggert, Små og store sønner for anden gang, og så er der jo flere afsnit som jeg ikke så første gang 🙂

 • Randi

  Rejseholdet har jeg været rigtig glad for at se – og også svenske serier som f.eks. Wallander. Jeg så også første sæson af Broen og skal bestemt også se anden sæson.

  • Astrid

   Hvis jeg så bare kunne stave. Det er selvfølgelig Benedict Cumberbatch. Sådan er det når man låner en bærbar 🙂

 • Lone N

  DRs serier har ofte fanger mig – nikolaj og julie, ørnen, rejseholdet, borgen og selvfølgelig forbrydelsen. CSI er også en favorit. Til gengæld fængede serien Dicte ikke mig, selvom bøgerne var rigtig gode.

 • Katrine Gunnersen

  MATADOR 🙂
  Elsker fugurerne, historien, alting..
  Dog griner jeg også gerne af Huset på Christianshavn – rammer DK historien fantastisk.

 • Trine

  Mmm.-… TV serier<3 Etter jeg har ftt netflix har det ikke akkurat blitt mindre..

  Den serien jeg ser igjen og igjen er helt klart Grey's anatomy. Jeg er også en stor fan av Criminal Minds og Bones.
  Nye gode kanditater er helt klart Breakout Kings og Orange is the new black – men desverre er det kun en seesong av de to seriene på Netflix – så det var hurtig ferdig:/

 • Frk. Hansen

  Uhha sådan et gavekort kunne jeg da sørme godt bruge!
  Hvis vi snakker krimi er det klart Rejseholdet!
  Forbrydelsen 1 var altså også virkelig god og fik hele Danmark til at snakke om hvem morderen var, i stedet for vejret 😉
  Lige nu har jeg dog kastet mig over den amerikanske serie Fringe 🙂

  Hav en dejlig dag
  Jeg krydser en masse fingre og håber på lidt held!

 • Mia

  Fed konkurrence! Jeg har også overvejet at se broen, var egentlig startet med at se den inde på netflix tror jeg det var, men det kom jeg fra igen 🙂

  Som inkarneret serie narkoman er det svært at vælge blot en serie!
  Jeg er vild med Rejseholdet, Strisser på Samsø, Forbrydelsen, Barnaby, Gossip Girl, Pretty Little Liars, osv. Har en meget bred smag indenfor serier – Heldigt, for så er der en masse at se!

  Mia L.
  miasunivers@hotmail.com

 • Stine Pedersen

  Fed give away for en stor læsehest som mig. 😉
  Anyway, min yndlingsserie er Criminal Minds. Så fede, unikke og sjove personligheder blandet i en serie. Man får en god potion krimi blandet med humor, og man er underholdt hele vejen igennem hvert eneste afsnit.

 • Katrine Kastberg

  Der er jo mange gode serier 🙂
  DR har f.eks lavet Matador, Broen og Borgen
  og så er der de engelske krimier 🙂 : Morse, Lewis, Midsommer Murders (Barnaby) osv..
  og derudover er der Game of Thrones, CSI, CSI Miami, CSI New York, Bones og en masse andre gode serier

  mvh
  Katrine

 • Mai Odgaard Petersen

  Altså, lige nu er jeg på Walking Dead.. Men en serie som Lost er for mig udødelig (og noget, der altid vil minde mig om min første barsel), og så er jeg en sucker for lægeserier.. Grey’s fx. Uij! 🙂

 • Susie Rasmussen

  The walking dead er min favorit. Men jeg glæder mig til at se hvad Orange is the New Black er for en størrelse.

 • Lotte Grundsted Nielsen

  Jeg har indtil i går fulgt med i serien ‘Kniven på struben’ og holdt også meget af ‘Homeland’. Ellers er ‘Rejseholdet’ også et hit her og naturligvis ‘Forbrydelsen’. Jeg glæder mig naturligvis også til at følge med i ‘Broen’ igen.
  Vh Lotte

 • Gitte Bang

  Jeg er generelt ikke meget for serier, men Broen fangede mig, så skal helt sikkert se til september. Og så kan jeg heller ikke stå for Lewis og hans makker 🙁