Vild med krimi på en anden måde

Det ligner da næsten et billede - gør det ikke?

Det ligner da næsten et billede – gør det ikke?

Ord på en grafisk måde

Ord på en grafisk måde

Der findes masser af blogs, der er proppet med topprofessionelle og indbydende fotos. Og så er der de blogs, der har mere vægt på ordene. Vild Med Krimi hører til i den sidste kategori, selvom jeg bestemt værdsætter lækre billeder her på sitet.

Her har jeg dog leget lidt med ordene i et par af mine blogindlæg, så det præsenterer sig på en lidt anden måde. Har du selv lyst til at eksperimentere og se, hvordan en bid tekst vil se ud på denne måde, så tjek sitet her og giv den gas med farver og fonte.

3 kommentarer til Vild med krimi på en anden måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her