Harry Hole på banen igen og Jan Fabel på tv

Portrættet af Jo Nesbø er taget af Cato Lein.

Portrættet af Jo Nesbø er taget af Cato Lein.

Nu er der ikke længe til 10. juni, hvor Jo Nesbøs 10. bog om Harry Hole udkommer herhjemme. Du kan se en trailer for bogen Politi her

Siden jeg læste, at Jo Nesbø var i gang med Politi – den 10. krimi om Harry Hole – har jeg været utålmodig efter at få fingrene i bogen. Jeg er meget spændt på, hvordan Harry Hole klarer den efter Genfærd.

Hvis du kan læse norsk, så kan du allerede nu smuglæse første kapitel af krimien lige her Selv venter jeg dog til bogen udkommer på dansk meget snart.

Og så et andet jubiii. Jeg er ret vild med Craig Russells krimier om kriminalkommissær Jan Fabel og hans kolleger fra Hamburg Politi. Her til aften opdagede jeg, at DR2 onsdag i næste uge viser: Jan Fabel: Mord er ikke noget eventyr – en tv-krimi bygget over Russells anden bog om Jan Fabel. Jeg sidder klar onsdag 20.40.

Hvis tv-krimien er lige så god som bogen, så er der krimiguf i vente. Flere Jan Fabel krimier følger de efterfølgende onsdage. Se mere om tv-krimien her og om Craig Russells suveræne serie her

 

3 kommentarer til Harry Hole på banen igen og Jan Fabel på tv

 • Uh, Harry Hole er fantastisk – den glæder jeg mig også till.

  Den anden du refererer til – den kender jeg ikke. Spændende – vil se om jeg kan huske det på onsdag.

 • karen skriver:

  Glæder mig også rigtigt meget til at læse Politi, godt man er på barsel 🙂

  Kender heller ikke den anden serie, men vil bestemt se med, dine anbefalinger plejer at holde 🙂
  Karen

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Karen og Gitte – I har noget at glæde jer til, hvis I ikke kender Craig Russells bøger. Begynd med Blodørn, der er den første i serien. Og så synes jeg, det er dejligt befriende at læse en krimi ( skrevet af en skotte) der foregår i Tyskland. Det er ikke så ofte, at det sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her