Harry Hole på banen igen og Jan Fabel på tv 3


Nu er der ikke længe til 10. juni, hvor Jo Nesbøs 10. bog om Harry Hole udkommer herhjemme. Du kan se en trailer for bogen Politi her

Portrættet af Jo Nesbø er taget af Cato Lein.

Siden jeg læste, at Jo Nesbø var i gang med Politi – den 10. krimi om Harry Hole – har jeg været utålmodig efter at få fingrene i bogen. Jeg er meget spændt på, hvordan Harry Hole klarer den efter Genfærd.

Hvis du kan læse norsk, så kan du allerede nu smuglæse første kapitel af krimien lige her Selv venter jeg dog til bogen udkommer på dansk meget snart.

Og så et andet jubiii. Jeg er ret vild med Craig Russells krimier om kriminalkommissær Jan Fabel og hans kolleger fra Hamburg Politi. Her til aften opdagede jeg, at DR2 onsdag i næste uge viser: Jan Fabel: Mord er ikke noget eventyr – en tv-krimi bygget over Russells anden bog om Jan Fabel. Jeg sidder klar onsdag 20.40.

Hvis tv-krimien er lige så god som bogen, så er der krimiguf i vente. Flere Jan Fabel krimier følger de efterfølgende onsdage. Se mere om tv-krimien her og om Craig Russells suveræne serie her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Harry Hole på banen igen og Jan Fabel på tv

  • karen

    Glæder mig også rigtigt meget til at læse Politi, godt man er på barsel 🙂

    Kender heller ikke den anden serie, men vil bestemt se med, dine anbefalinger plejer at holde 🙂
    Karen

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

    Karen og Gitte – I har noget at glæde jer til, hvis I ikke kender Craig Russells bøger. Begynd med Blodørn, der er den første i serien. Og så synes jeg, det er dejligt befriende at læse en krimi ( skrevet af en skotte) der foregår i Tyskland. Det er ikke så ofte, at det sker.