Vind Bornholmerdybet af Pernille Boelskov 34


Konkurrence: Forfatter og journalist Pernille Boelskov er aktuel med sin anden Bornholmerkrimi om præsten Agnethe Bohn og fætteren Lars, der er efterforsker. Du kan vinde et signeret eksemplar af Bornholmerdybet.

Pernille Boelskov bor selv på Bornholm, hvor hendes krimier foregår. Men hun er født og opvokset på Fyn og har boet forskellige steder i både ind- og udland, så derfor er hun det, man på Bornholm kalder “ovre” fra. Foto: Martin Thaulow/Mette Munch

Trappen ned til vogndækket ombord på Villum Clausen, den gamle hurtigfærge til Bornholm, spiller en central rolle i Pernille Boelskovs seneste krimi, der udkommer på tirsdag i hele landet.

Forfatteren har selv været nede og ligge på bunden af trappen, fordi hun skulle teste, om der var plads til et lig dernede. Det var der. Bornholmerdybet begynder lige dér på trappen. Og det er Agnethe Bohn, der finder liget.

En heldig bloglæser kan vinde en signeret udgave af bogen.

Bornholmerdybet udkom på Bornholm for nogle uger siden. Den udkommer i resten af landet den 28. februar. Omslaget er lavet af Mikkel Henssel.

Jeg har smuglæst, og Bornholmerdybet er endnu bedre end den første i serien Granitgraven, der var en glimrende krimi. Solid research, endnu skarpere dialoger og stadig med kærlige beskrivelser af øens små særegen. Og så disker forfatteren op med et spændstigt plot. Er du til velfortalte krimier uden bloddryppende detaljer a la Eva Maria Fredensborg, så vil du lappe Pernille Boelskovs nye krimi i dig.

Deltag i konkurrencen

Vil du deltage i konkurrencen, så skriv en kommentar under indlægget her, hvor du anbefaler en god krimi. Bemærk, at der kan gå lidt tid, før du kan se din kommentar på bloggen. Jeg skal have din kommentar inden den 3. marts klokken 12. Senere samme dag kan du på bloggen læse, om du har vundet. Hører jeg ikke fra vinderen inden en uge, trækker jeg en ny vinder.

Tak til Pernille Boelskov for at sponsorere en bog til konkurrencen.

PS: Jeg interviewer Pernille Boelskov om Bornholmerdybet på Krimimessen i Horsens lørdag den 1. april klokken 16.20 på Rød scene. Læs mere om forfatteren her

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 thoughts on “Vind Bornholmerdybet af Pernille Boelskov

 • Pia

  Elsker stadig Maria Langs klassiske krimier, især Mordet på Landsbykirkegården! Ville elske at læse en Bornholmerkrimi sammen med min mor, som stammer fra øen.

 • Sonja Bech

  Jeg er blevet fan af Chris Carter og færdiggør netop “Dødens Kunstner” – spænding hele vejen og umuligt at gætte plottet.

 • Inge Lund

  Ved godt det er nemt at tage Jussi Adler Olsen, men Kvinden i buret holdt mig vågen nærmet i flere nætter. Fantastisk krimi

 • Betina Petersen

  Jeg kan kun anbefale De Smukkeste af Karin Slaughter. Der er sider som man næsten ikke kan holde ud at læse, samtidig med at man bare ikke kan slippe bogen.

 • Anette Andersen

  None But the Dead – den seneste af Lin Anderson. Hendes krimi serie foregår for det meste i Glasgow; men denne her var rykket til øen Sanday på Orkney.
  Kan også stærkt anbefale Yrsa Sigurðardóttir, samt blandt danske var jeg meget begejstret for Piigerne fra Englandsbåden af Lone Theils og glæder mig til at læse den næste. Desuden kan jeg anbefale Julie Hastrups serie. Ligenu er jeg begyndt på Ninni Schulman’s Pigen med sne i håret – jeg var så fordybet da jeg fløj hjem fra et møde igår aftes at jeg først kom op til overfladen igen da jeg hørte/mærkede hjulene på asfalten. Fantastisk for en lettere nervøs flyver.

  Håber at jeg bliver den heldige for nu har jeg hørt og læst en masse om bogen, og vil meget gerne læse den. Hvis ikke – kommer den ihvertfald på ønskesedlen. 🙂

 • Nønne Lønne

  Der er jo rigtig mange spændende krimier, men jeg kan gode lide en krimi der mikser mysterie, spænding, samfundsforhold og historie. Et bud kunne fx være Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils. Den har et spændende og fascinerende mysterie der skal opklares, men samtidig bliver vi også taget tilbage i tiden og forfatteren tegner et interessant billede af England og Danmark.
  Rosa af Jonathan Rabb er også en af den slags romaner; en krimi der foregår i en historisk kulisse – velskreven, vedkommende og virkelig fascinerende.

 • Pia Lorite

  Jeg er vild med Katin Slaughter på serien med Will Trent og Sara Linton men bestemt også hendes standalones HÆVNTØRST og DE SMUKKESTE.

 • Birthe Sonne

  Spændende – hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg straks købe Granitgraven.
  Den norske forfatter Jørgen Brekke har skrevet Nådens omkreds og Drømmeløs. Dem kan jeg varmt anbefale, og nu fik jeg selv helt lyst til at læse dem igen 🙂

 • Mette mølgaard

  Dennis Jürgensenserie med Roland Triel. Der er indtil nu 3 i serie. Løbende tjener. Dansende røde bjørne og Hviskende lig. Jens Henrik Jensen 3 bøger med Oxen.

 • Ulla Nielsen

  Jeg har lige læst Bornholmerdybet som e-bog, det er en super god krimi. Har også læst hendes første bog Granitgraven. Denne nye viser at forfatteren er spændende at læse.

 • Dorte Slouborg

  Jeg vil anbefale “De frosne flammer” af Jens Henrik Jensen. 3. selvstændige roman om den krigsveteranen Oxen. Den er så velskrevet, – meget spændende og ligeså god som de to forrige som startede med “De hængte Hunde” og “De mørke mænd”. Man er underholdt fra side et!

 • Susanne Juel

  Jeg kan anbefale Arne Dahls forfatterskab. Han skriver uhyggeligt spændende, intelligente krimier om store samfundsproblemer. Steffen Jacosen er en dygtig danske krimiforfatter. Fra USA kan jeg anbefale Karin Slaughter, som flere andre her, men også Tess Gerritsen.

 • Lene Poulsen

  Vil mægtig gerne vinde Bornholmerdybet – og hvis ikke, tja så må jeg jo så låne eller købe den. En tur til Bornholm er jo altid en dejlig oplevelse – i fiktionen eller i virkeligheden!
  Ellers er jeg i gang med at lytte mig igennem Anna Grues bøger om Dan Sommerdal m.fl. – og er godt underholdt på vej til arbejdet…