Fotos fra forrygende Floridaferie – kig med, hvis du har lyst 6


Dette show ville lige være noget for mig, men resten af familien sagde nej tak. En slags intimteater, hvor man er gæst ved en middag og skal løse en krimigåde. Lyder sjovt, synes jeg. Foto: Rebekka Andreasen

Denne enorme boghandel en halv times kørsel syd for Orlando var rigtig hyggelig. Min familie, som du ser her, og jeg, brugte over en time derinde. På at snuse rundt. Og drikke kaffe i den café, der lå i et hjørne af butikken. Godt koncept. Foto: Rebekka Andreasen

Hylderne med True Crime-bøger var rimelig lange. Lidt spooky at tænke på. Foto: Rebekka Andreasen

Smukke bogcovers. Og intet slår duften af bøger. Foto: Rebekka Andreasen

Hun døde ung hedder denne bog på dansk. Det er Miss Marples sidste sag om et muligt justitsmord. Foto: Rebekka Andreasen

Sherlock Holmes i skikkelse af Benedict Cumberbatch som lille samlefigur. Foto: Rebekka Andreasen

Husk at samle hundelorte op. It’s the law! Foto: Rebekka Andreasen

Denne pantelåner i Crystal River er interesseret i guld – og pistoler. Syret kombination. Og lidt skræmmende, synes jeg. Jeg ser straks en skummel krimi for mit øje. Foto: Rebekka Andreasen

Jeg så desværre ikke Don Johnson med opsmøgede ærmer og hans makker fra Miami Vice, men jeg så masser af politi i Miami. Og konstant var der en politihelikopter i luften. Jeg kan godt forstå, at byen bruges som kulisse i mange tv-krimier. Den skumle type til venstre i billedet er jeg gift med. Foto: Rebekka Andreasen

Midt i vrimlen af luksushoteller og luksusbutikker ligger dette bibliotek på Miami Beach. Jeg blev helt glad ved synet. Foto: Rebekka Andreasen

Dette hyggelige bibliotek på Estero Island ved Fort Myers Beach havde en lille cafe med udsigt over Den Mexicanske Golf. Ganske godt sted at fordybe sig i en bog. Foto: Rebekka Andreasen

En farlig fætter. Foto: Rebekka Andreasen

Jeg har et svagt punkt for Sylvester Stallone, og jeg er vild med filmen Cliffhanger, som jeg har set mindst ti gange. Og nej, jeg var ikke et smut i Hollywood, men stjernen her er en kopi, som jeg så i Universal Studios i Orlando. Foto: Rebekka Andreasen

En oplevelse for hele familien. Øh… Tror  jeg takker nej. Jeg fortrækker at møde våben i fiktive kriminalromaner og ikke selv have dem mellem hænderne. Reklame fra en turistbrochure. Foto: Rebekka Andreasen

 

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 thoughts on “Fotos fra forrygende Floridaferie – kig med, hvis du har lyst

 • Birthe Sonne

  Tak for kigget. Sikke nogle herlige fotos. Du har virkelig øje for de gode, sjove og anderledes ting. Og du har helt ret. USA er fuld af forbudsskilte. Sender på mail to fra Hawaii.

 • Anne

  Ahhhh…lige præcis den Books-a-Million har jeg været i et par gange. Sidst (april sidste år) faldt jeg over deres book club anbefalinger, hvor de havde små trykte læseguides til de valgte bøger (forskellige genrer) – jeg har overtalt en gammel veninde, der bor derovre til at samle nogle af de guides til mig, da de næsten altid har et spørgsmål til bøgerne, som ikke var faldet mig ind mens jeg læste dem.

  Ca. kvarters kørsel derfra ligger der en Barnes&Noble, der er lidt større og lidt mere overskuelig – men begge steder er en “fælde” for mig, da jeg altid får købt en favnfuld bøger, der lige skal kunne være i kufferten hjem.

  Mangler stadig at finde en lille uafhængig boghandel at snuse rundt i området… men det finder jeg forhåbentlig på et af de fremtidige besøg

  • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

   Mange tak for din kommentar Anne. Hvor sjovt at du har været der også. Jeg er gift med en mand, der max læser fem bøger om året, og mine børn havde andre ting, der stod øverst på ønskelisten, så det blev ikke til så mange boghandlere, som hvis jeg alene kunne bestemme. Jeg tvivler på, at jeg kommer på de kanter lige foreløbig (medmindre jeg vinder i Lotto, som jeg ikke spiller) men smid endelig en kommentar her på bloggen, hvis du falder over en god, uafhængig boghandel på de kanter. Det er altid godt at vide. Jeg synes, de var utrolig søde og hjælpsomme, selvom de ikke kunne fiske den titel frem, jeg spurgte om, og så det er da et hit, at man kan drikke sin kaffe der.