Vind Hvidt snit af Lotte Petri 42


Vil du gerne læse mere end de første linjer her? Så deltag i konkurrencen om at vinde Hvidt snit.

Vil du gerne læse mere end de første linjer her? Så deltag i konkurrencen om at vinde Lotte Petris krimi Hvidt snit.

Konkurrence: Lotte Petri er snart aktuel med sin fjerde bog om lægen og forskeren Selma Eliassen. Du kan nu vinde bogen Hvidt snit.

Det er længe siden, der har været en konkurrence på bloggen, og du kan se frem til nogle stykker her i den kommende måneds tid. Vild Med Krimi lægger ud med Lotte Petris Hvidt snit.

Lotte Petris hovedperson Selma er epidemiolog. Som chef for den såkaldte overvågningstjeneste står bogens heltinde i spidsen for det beredskab, der skal forhindre biologisk terror. Jeg synes, Lotte Petri tager fat i nogle interessante emner i sine krimier. Hun debuterede med Den 5. plage i 2009, der handler om biologisk terror. Hun har også skrevet om blandt andet højreekstremisme, og måske har du hørt forfatteren i samtale med Hans Jørgen Bonnichsen?

Ved flere lejligheder har Lotte Petri og den tidligere operativ chef for PET nemlig holdt foredrag om netop højreekstremisme og biologisk terror. Bogen udkommer den 18. marts på forlaget Turbine. Du kan læse mere om Lotte Petri lige her

Læs også min anmeldelse af den tredje bog i serien Sort død

Hvidt snit udkommer 18. marts.

Hvidt snit udkommer 18. marts.

Vil du være med i konkurrencen, skal du:

Skrive en kommentar under indlægget her, hvor du skriver, hvilken krimi du er i gang med at læse /sidst har læst. Bemærk, at der kan gå lidt tid fra du skriver en kommentar, til din kommentar er synlig på sitet. Konkurrencen løber frem til søndag den 15. marts kl 18.00. Samme aften kan du på bloggen læse, om du har vundet bogen.

PS: Du kan møde Lotte Petri på Krimimessen i Horsens, hvor hun fortæller om Hvidt snit.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

42 thoughts on “Vind Hvidt snit af Lotte Petri