Vind thrilleren Jeg er pilgrim – en international bestseller 31


Konkurrence: Jeg er pilgrim af Terry Hayes er solgt til 40 lande. 7. april udkommer bogen på dansk. Du kan vinde bogen.

“Vild blanding af Homeland, The Wire og Bourne Ultimatum.”

Vind Jeg er Pilgrim af Terry Hayes.

Sådan lyder en af dommene over engelsk/australske Terry Hayes thriller I Am Pilgrim, der snart udkommer på dansk.

Jeg er pilgrim, som bogen hedder på dansk, har ligget nr. 1 på den prestigefulde The New York Times’ bestsellerliste og vundet flere priser. Thrilleren kan tage karbad i årevis i sprudlende tillægsord og roser, og romanen om den tidligere efterretningsofficer med kodenavnet Pilgrim er solgt til 40 lande.

Handling: Den tidligere topagent med kodenavnet Pilgrim er gået under jorden i Paris, men et mord i New York tvinger ham tilbage i aktiv tjeneste. Efterforskningen sætter Pilgrim på sporet af en frygtløs, hellig kriger, der med jernvilje og på egen hånd har iværksat en perfekt udtænkt og chokerende brutal plan.

Forlaget Ordenes By, der står bag den danske udgivelse og som venligt sponsorerer en bog til konkurrencen, lover, at plottet er stort, actionmættet og ambitiøst. Forfatteren tager læserne med rundt i verden – fra Paris og London til Tyskland, Rusland, Tyrkiet, Grækenland, Syrien, Afghanistan og USA.

Stilen er rå, filmisk, brutal og i konstant dramaturgisk fremdrift. Og det er nok ikke helt tilfældigt. Terry Hayes  er en erfaren manuskriptforfatter og har skrevet manuskript til film som Mad Max 2, Payback og Cliffhanger ( Jeg har tidligere røbet her på bloggen, at jeg har et ømt punkt for Sylvester Stallone, og at jeg har set Cliffhanger mindst fem gange.)

Jeg er Pilgrim er ved at blive filmatiseret.

Deltag i konkurrencen ved at skrive en kommentar under indlægget her og fortæl hvilken krimihelt, du selv er vild med. Jeg trækker en vinder onsdag den 6. april klokken 12

Senere samme dag kan du på bloggen læse, om netop du har vundet Jeg er pilgrim. Bemærk, at der kan gå lidt tid, fra du sender din kommentar, til den er synlig på bloggen. Du skal selv tjekke, om du er den heldige vinder.

PS: Allerede nu kan du downloade bogens første mange kapitler her

BEMÆRK – KONKURRENCEN ER SLUT


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 thoughts on “Vind thrilleren Jeg er pilgrim – en international bestseller

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Lisbeth Salander og hendes makker Mikael Blomquist er jeg meget begejstret for. Jeg synes de udgør et rigtigt godt makkerpar.

 • Stina Christiansen

  Jeg må sige Harry Hole, fordi jeg blev så glad for hans upolerethed, da jeg læste den første Jo Nesbø-bog om ham.

 • Birthe Sonne

  Jeg har altid haft en svaghed for Wallander, men hvis det skal være mere råt, og det skal det vel med din omtale af Pilgrim, så bliver det Harry Hole. Gad vide, om han er ‘gået for meget i stykker’, til at han kan klare endnu en bog? I øvrigt så jeg en af Jo Nesbøs bøger i en lille boghandel i Miami Airport, da vi var på vej til De Vestindiske Øer. Denne hilsen kommer fra Christiansted, den største by på Saint Croix.

 • Inge Lund

  Jeg er vild med Wallander, men synes også Karl Mørk i Jussi Adlers bøger er godt på vej til at blive en af heltene, selvfølgelig godt båret af Nicolai Lie Kaas i filmatiseringerne.

 • Anne-Marie Vendler

  Jeg har mange helte – men er nødt til at fremhæve den seneste: Robert Galbraiths (aka J.K. Rowling) detektiv “Cormoran Strike”, der har mange dæmoner at slås med, ikke mindst at han er søn af en berømt sanger. CS kæmper med sin benstump, sit kærlighedsliv, har ofte pengeproblemer, drikker alt for mange øl, og har ikke altid de bedste manerer, men han er bare så nem at holde af alligevel 🙂 og han har også et perfekt makkerskab med sin smukke “sidekick” Robin Ellacott.

 • Tove Hornbek

  Harry Hole og Lisbeth Salander har gjort stort indtryk på mig, men jeg har så mange og det er svært at vælge blandt dem. Axel Sten tager nu nok alligevel førstepladsen.

 • Susanne Bank Jensen

  Aloysius X. L. Pendergast fra Douglas Preston og Lincoln Childs bøger er en af favoritterne 🙂 Chris Carters Robert Hunter er nu også deroppe. Jeg har åbenbart en ting med de der lidt specielle personager 😉

 • Birgit Jacobsen

  Vild med alle Steffen Jacobsens krimier…åh Et bjerg af løgne .fantastisk…Jens Henrik Jensen…kan blive ved ha ha

 • Steen Larsen-Ledet

  Altså, Haakon Nessers Gunnar Barbarotti er knus-elskelig – mens Perssons Bäckström er det modsatte. Jeg er vild med dem begge…

 • Pia Lorite

  Jeg ha mange krimi helte….en af favoritterne er Sara Blædels Louise Rick og Jakob Melanders Lars Winkler og så selvfølgelig Karin Slaughters Will Trent og Sara Linton

 • Anette

  Der er jo mange
  Skal jeg vælge en lige nu, bliver det Steffen Jacobsens privatdetektiv, Michael Sander.
  God weekend. Hilsen Anette

 • Camilla Nyegaard

  Lige for tiden er det Ashad fra Afdeling Q. Synes han har humor og er knivskarp på den overraskende måde.

 • Bente E. Knudsen

  Jeg kunne opremse en hel liste af krimihelte, men en af dem er den franske kriminalkommisær Jean-Baptiste Adamsberg, der er hovedperson i Fred Vargas’ krimier.