Vind Sort død af Lotte Petri – og se Barnaby 31


Neil Dudgeon som kriminalkommissær Barnaby og Ann Eleonora Jørgensen som den danske efterforsker, der skal hjælpe Barnaby i afsnit 100 af den populære serie.

Neil Dudgeon som kriminalkommissær Barnaby og Ann Eleonora Jørgensen som den danske efterforsker, der skal hjælpe Barnaby i afsnit 100 af den populære serie.

Konkurrence: Nu kan du vinde Lotte Petris tredje krimi om lægen og forskeren Selma Eliassen. En spændende, velresearchet krimi med interessante temaer.

Forleden dag anmeldte jeg Lotte Petris tredje krimi, Sort død, og du kan nu vinde bogen. Du skal blot skrive dit navn i kommentarfeltet under dette blogindlæg – så er du med i konkurrencen. Som altid med konkurrencer her på Vild Med Krimi skal du selv tjekke, om du har vundet. Jeg trækker en vinder allerede torsdag den 24. april klokken 16.

Lotte Petri har tidligere skrevet:

  • Den 5. Plage (2009)
  • Vand til blod (2011)

PS: Så du med i går, da DR1 viste afsnit 100 af Kriminalkommissær Barnaby? Mord i København hed afsnittet, der selvfølgelig foregik i Midsomer, men også i København. Det var sjovt at se danske skuespillere som Ann Eleonora Jørgensen, Birgitte Hjort Sørensen, Marie Askehave og Nicolaj Kopernikus i serien. Men historien fængede ikke mig. Den var lidt for langsommelig til min smag. Men herligt også at se bl.a. Københavns Politigård i den populære tv-krimi. Du kan se afsnittet lige her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 thoughts on “Vind Sort død af Lotte Petri – og se Barnaby