Kommer der bind 11. i serien om Harry Hole?

Jeg har det desværre ikke fra hesten egen mund, men.... Ifølge Politiken fra i søndags, har Jo Nesbø til Daily Express sagt, at han har en plan for, hvad der skal ske med Harry Hole, selvom han ikke har historien helt på plads.

Jeg har det desværre ikke fra hesten egen mund, men…. Ifølge Politiken fra i søndags har Jo Nesbø til den britiske avis Daily Express fortalt, at han har en plan for, hvad der skal ske med Harry Hole, selvom han ikke har historien helt på plads.

Harry Hole-serien: Jo Nesbø er ikke helt færdig med Harry Hole. Heldigvis. For det er vi mange andre, der heller ikke er.

I Genfærd forlod vi Jo Nesbøs hovedperson skudt og bevidstløs på gulvet sammen med en sulten rotte. Men heldigvis aflivede Jo Nesbø ikke Harry Hole i det 9. bind af den populære krimiserie.

Den tiende krimi om Harry Hole, Politi, udkom sidste år. Og nu er Jo Nesbø ifølge et interview i den britiske avis Daily Express ikke afvisende over for, at der også bliver et bind 11.

Den norske forfatter er dog ikke begyndte at skrive på en ny bog om den norske politimand, men turnerer verden rundt i forbindelse med udgivelsen af Sønnen i en lang række lande.

Mens vi venter på næste bind i Harry Hole-serien, kan vi jo passende spekulere på, hvem der skal spille hovedrollen som Hole i filmatiseringen af Jo Nesbøs bestseller Snemanden. Det er, som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, en dansk manuskriptforfatter, der skal hjælpe med at forvandle bog til film. Læs mere her

PS: Husk at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om at vinde Alex – en fabelagtig krimi skrevet af den franske forfatter Pierre Lemaitre. Deltag i konkurrencen her

 

 

 

6 kommentarer til Kommer der bind 11. i serien om Harry Hole?

 • Helle K. skriver:

  Pyha det er en lettelse 😉 selv om jeg nu også er ret glad for “Sønnen”, så savner jeg Harry Hole.

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Hej Helle

  Jeg er også glad for Sønnen, men jeg er endnu mere glad for Hole, og jeg håber i den grad, at Jo Nesbø kaster sig over tasterne og forkæler os med endnu en Hole-krimi. Og Lars Mikkelsen er slet ikke noget dumt bud. Så du ham som skurk i BBC-serien Sherlock?

 • Tove Hornbek skriver:

  Jeg vil også have mere af Harry Hole, men jeg var virkelig begejstret for Sønnen.

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Hej Tove

  Jeg synes også, at Sønnen er en rigtig god bog. Men jeg savner altså Hole. Hvis han altså ikke er alt for lykkelig, for jeg kan bedst lide ham i mørkeste udgave 😉

 • Anya Junge skriver:

  Man kan ikke lade være med at have sympati for Harry Hole og jeg savner frygteligt meget at læse flere bøger om ham. Han skal bare overleve…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her