Kommer der bind 11. i serien om Harry Hole? 6


Jeg har det desværre ikke fra hesten egen mund, men.... Ifølge Politiken fra i søndags, har Jo Nesbø til Daily Express sagt, at han har en plan for, hvad der skal ske med Harry Hole, selvom han ikke har historien helt på plads.

Jeg har det desværre ikke fra hesten egen mund, men…. Ifølge Politiken fra i søndags har Jo Nesbø til den britiske avis Daily Express fortalt, at han har en plan for, hvad der skal ske med Harry Hole, selvom han ikke har historien helt på plads.

Harry Hole-serien: Jo Nesbø er ikke helt færdig med Harry Hole. Heldigvis. For det er vi mange andre, der heller ikke er.

I Genfærd forlod vi Jo Nesbøs hovedperson skudt og bevidstløs på gulvet sammen med en sulten rotte. Men heldigvis aflivede Jo Nesbø ikke Harry Hole i det 9. bind af den populære krimiserie.

Den tiende krimi om Harry Hole, Politi, udkom sidste år. Og nu er Jo Nesbø ifølge et interview i den britiske avis Daily Express ikke afvisende over for, at der også bliver et bind 11.

Den norske forfatter er dog ikke begyndte at skrive på en ny bog om den norske politimand, men turnerer verden rundt i forbindelse med udgivelsen af Sønnen i en lang række lande.

Mens vi venter på næste bind i Harry Hole-serien, kan vi jo passende spekulere på, hvem der skal spille hovedrollen som Hole i filmatiseringen af Jo Nesbøs bestseller Snemanden. Det er, som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, en dansk manuskriptforfatter, der skal hjælpe med at forvandle bog til film. Læs mere her

PS: Husk at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om at vinde Alex – en fabelagtig krimi skrevet af den franske forfatter Pierre Lemaitre. Deltag i konkurrencen her

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 thoughts on “Kommer der bind 11. i serien om Harry Hole?

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Hej Helle

  Jeg er også glad for Sønnen, men jeg er endnu mere glad for Hole, og jeg håber i den grad, at Jo Nesbø kaster sig over tasterne og forkæler os med endnu en Hole-krimi. Og Lars Mikkelsen er slet ikke noget dumt bud. Så du ham som skurk i BBC-serien Sherlock?

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Hej Tove

  Jeg synes også, at Sønnen er en rigtig god bog. Men jeg savner altså Hole. Hvis han altså ikke er alt for lykkelig, for jeg kan bedst lide ham i mørkeste udgave 😉

 • Anya Junge

  Man kan ikke lade være med at have sympati for Harry Hole og jeg savner frygteligt meget at læse flere bøger om ham. Han skal bare overleve…