Bogbloggere har en stemme 2


P1 Morgen bragte i dag et indslag om bogbloggere.

P1 Morgen bragte i dag et indslag om bogbloggere.

I P1 Morgen i dag gav jeg et lille pip med.

Jeg har mødt bogbloggere, der ikke kan fordrage kulturjournalister. Fordi de mener, at de er alt for elitære i deres måde at skrive om bøger på. Jeg har også mødt journalister, der ser ned på bogbloggere og kalder dem ukritiske og glade amatører. Måske er der lidt sandhed i kritikken – fra begge sider. Selv er jeg sådan en underlig hybrid midt imellem – en journalist, der blogger om bøger.

Der er dog ingen tvivl om, at flere og flere bogelskere læser blogs – i stedet for eller som supplement til aviser og mere traditionelle medier. At bloggere har en stemme kan selvfølgelig også bruges i forlagenes PR-arbejde.

P1 Morgen sendte i morges et lille indslag, hvor jeg bl.a. giver et lille pip med. Det samme gør Lone Maj Knudsen, der også blogger om krimier. Du kan høre indslaget lige her (Hav lidt tålmodighed. Kommer du ikke direkte ind på indslaget, så kan du finde det ude i højre side under kulturnyt – 6.32.)

Der er lydklip fra et blogger-arrangement med A. J. Kazinski, som du kan læse, hvad jeg fik ud af, lige her

PS: Hvis du vil læse, hvad jeg hentyder til i min kommentar i radioindslaget, så kan du læse min “Hjemme-hos-Jussi”-reportage her og min anmeldelse af Jussi Adler-Olsens Den grænseløse lige her

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Bogbloggere har en stemme