BogForum 2013 2


BogForum er et mekka for bogelskere, og jeg er sikker på, at der kommer flere krimiforfattere på programmet.

BogForum er et mekka for bogelskere, og mon ikke der kommer flere krimiforfattere på programmet? Jeg glæder mig til igen at opleve den der specielle summen af tusindvis af bogentusiaster. At høre forfattere fortælle om deres bøger, og så skal jeg måske have en enkel bog eller to signeret.

Nu er det muligt at købe billet til årets BogForum 8. – 10. november. Igen danner Bella Center rammen om bogfesten.

Sidste år besøgte knap 30.000 læseglade danskere BogForum hvilket er publikumsrekord. Flytningen fra Forum på Frederiksberg til Bella Center i Ørestad har altså været en succes.

Jeg synes, det var dejligt med meget mere plads og luft, men selvom arrangørerne havde gjort meget ud af bogfesten sidste år, og selvom der var flere hyggelige café- og loungeområder i de store messehaller, så synes jeg, at der manglede noget charme, intimitet og hygge, som Forum kunne diske op med.

Men man kan ikke få det hele, og jeg glæder mig til et par dage med fokus på bøger. Du kan se programmet for BogForum lige her

Og du kan læse, hvad jeg især glæder mig til at høre her

Du kan også læse et blogindlæg fra BogForum 2012, hvor Sara Blædel og eks-politichef Hanne Bech Hansen diskuterer, hvordan politiet og krimiforfattere har gavn af hinanden. Læs med lige her

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “BogForum 2013