Hvem skal have publikumsprisen på Krimimessen? 2


Hvem skal vinde?

Husk at det er sidste chance i dag, hvis du vil være med til at bestemme, hvem der skal have publikumsprisen på Krimimessen i Horsens i år.

Hvilken dansk forfatter skal have æren af at få Krimimessens Publikumspris 2017 og en lille skulptur i granit og bronze udført af Filip Møller overrakt af borgmesteren i Horsens den 2. april på Krimimessen? Det kan du være med til at bestemme. Du kan stemme på en af følgende forfattere:

  •  
  •  

Du kan stemme her

Krimimessen trækker lod blandt deltagerne om to weekendbilletter. Men gør det snart, for du kan kun stemme til og med i dag, søndag den 26. marts.

Annoncen i dagens Jyllands-Posten, som jeg først troede var en reklame for Jesper Steins kommende Axel Steen-krimi. Foto: Rebekka Andreasen

PS: Når man sidder fordybet i søndagsavisen og læser flere siders krimiguf og er totalt inde i et krimiunivers, og man læser annoncen som Axel Steen (Jep, der er ny Jesper Stein-krimi om Steen ude senere på året) og tænker, at Stentøjsmesteren er et spøjst navn til en krimi – jep, den følelse.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Hvem skal have publikumsprisen på Krimimessen?

  • Marit Haugaard

    Jeg har det lidt svært med de der afstemninger, fordi jeg føler, at hvis man virkelig skal stemme på den rigtige, skal man have læst dem alle – og det har man jo sjældent. Og at stemme på fx den ene, man evt har læst, eller en forfatter, man har mødt, er jo ikke en vurdering. Så jeg afstår. Og så læser jeg altså ikke så mange danske krimier, viser det sig. De seneste, jeg har læst, er Ensomme hjerters klub af 2xHammer, Gengældelsen af Jacobsen og Den hemmelige kvinde af “Ekberg”. Alle skuffelser, desværre. Og efter Pigerne på Englandsbåden gider jeg ikke læse Lone Theils. Til gengæld har jeg med stor fornøjelse læst Tove Alsterdal og Ann Rosman – dog ikke de nyeste, endnu. Men uanset, vi ses i Horsens